7/10/09

T-Mobile dance

7/10/09 per Arnau
Per desgràcia no sol ser gaire habitual, però de tant en tant els publicistes ens sorprenen amb un bon anunci.

El passat 15 de gener l'estació londinenca de Liverpool Street Station formiguejava com és habitual a les 11 del matí, però entre la multitud que s'apressava amunt i avall hi havia una sorpresa.



Un bon anunci, si senyor, felicitats al departament de publicitat de T-Mobile.

2 comentaris:

Albert Mañé

Ja l'havia vist fa temps però és molt bo, m'encanta.

I com tot el que és bo, s'acaba copiant i jo he vist ja alguns anuncis semblants en altres estacions i amb balls diferents. Però no deixa de sorprendre la reacció de la gent que ronda per l'estació.

Axel

Si, jo també l'havia vist. El trobo genial. I semblant al que diu el floyd, com tot el que és bo, no em deixa de posar la pell de gallina.

D'acord, és un anunci. Potser el 90% dels que surten son actors/ballarins o potser no, però sempre que veig proves de com tanta gent es pot unir a fer alguna cosa m'emociona...

Es respira espontaneitat, i el bó de l'anunci és com ensenya la gent que "en teoria" són del carrer i van xerrant pel mòbil per COMPARTIR sorpresos el que estan veient. El missatge que dona "la vida és per compartir" és 100% constructiu. Tan de bó tota la publicitat i tots els productes comercials tinquessin de veritat aquesta filosofia.

Almenys, l'altruisme poc a poc es posa de moda, encara que sigui només tan superficial com la mateixa paraula "moda"... Bé, algo és algo.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates