30/10/09

L'enigma de "The Junsui"

30/10/09 per Axel
Fa un parell de mesos que per Internet ronda una xarxa d'informació que bé pot ser una de les publicitats virals més extensa que s'ha fet mai. Recordeu la publicitat que van fer per The Blair Witch Project?

Ja que sempre us fa molta mandra llegir els meus totxos en el blog, ja us aviso per antelació:



Aquest pot tenir el record de totxo al nostre blog per molt de temps!


Tot va començar amb els rumors d'un Google modificat on passaven coses estranyes... La direcció d'aquest Google era tan sols una direcció IP que es va trobar a través d'un perfil del Facebook anomenat "The Junsui".

The Junsui no para d'enviar missatges en clau sobre la necessitat de trobar l'enemic. Ja que "La Mare" corre perill.


Si al Google fals aquest fèiem una búsqueda amb les paraules "the enemy" tots els resultats anaven a parar a una web d'una empresa militar privada (mercenaris) anomenada Alfa-Tsentr.

Si accedim a la web d'ells podem observar una web on a qualsevol lloc ens demana contrasenya per accedir-hi. Editat: És curiós perquè ahir mateix s'hi podia accedir sense problemes. Avui però, el proveïdor rus de la web ens informa que ja no existeix... Si feu una búsqueda al Google (el de veritat) per intentar recuperar la web des de la memòria cau del Google, és la única entrada a la búsqueda que no té la opció. En canvi des de el meu Chrome, com ahir hi vaig entrar, encara puc visualitzar-la. Només en puc treure, del codi la pàgina dels creadors de la web: http://www.datafort.ru/.

Segons la web "Whois" podem veure com la web va ser registrada a nom d'una organització anomenada MEN OF TASTE (Homes de gust).

Seguim, si al Google falç provarem de posar "the future" es veu com la pàgina del Google de la IP rara es dona la volta, mostrant totes les lletres invertides i amb el fons negre, i després accedeix a un sistema de seguretat que ens mostra una càmera de vigilància. Fa unes setmanes però, s'havia de posar el nom de la PMC (private military company) de la que parlavem abans.



Aquesta càmera, durant alguns dies, anava mostrant diferents escenes d'una noia recluida a una habitació sense finestres totalment blanca.

19-08-09


20-08-09


21-08-09

24-08-09

Els videos d'aquest dia han estat eliminats del Youtube pel seu contingut... Però tenim imatges:

A la part superior de la imatge es pot veure una sèrie de dades en les quals podem observar una franja horària que pertany a la zona de Russia (UMT+6) i el nom en Rus de Rhea Numitrova.


Al intentar sortir d'aquesta imatge, al moure el ratolí, automàticament es redirigeix a la següent direcció:

http://shineisei.jp/


Aquesta web pertany a una suposada institució sanitària japonesa anomenada NIPPON SHIN EISEI [NSE] (que significa La Nova Salud de Japó) on podem trobar el següent credo:


Nuestros hijos son el espejo en el que nos miramos. Sin embargo, aunque podemos tomar muchas decisiones por nuestro propio bien, hasta la fecha nunca las hemos podido tomar por el bien de los que todavía no han nacido.



En un mundo en constante cambio, Nippon Shin-Eisei plantea unas técnicas revolucionarias para garantizar un futuro espléndido para nuestros hijos.

NSE no trata de diseñar personas con unas habilidades por encima de lo normal. Nuestros genetistas, mediante una simple manipulación del código genético, seleccionan los alelos más saludables para impedir que sus hijos padezcan cualquier tipo de mutación dramática.


Si intentem navegar a tot arreu ens demana una contrasenya. Per aconseguir-la hem d'enviar una sol·licitud per rebre una mostra del seu producte. Però al intentar-ho rebem un correu com aquest:


De: infoSPLATshineisei.jp
Assumpte: Gràcies per interessos en el NSE

Estimat Consumidor:

Gràcies per l'interès en Shin Nippon Eisei.

A causa de l'aclaparadora resposta, Shin Nippon Eisei temporalment ha decidit deixar d'emetre un kit de prova per correu.

Preveiem que serem tindrem capacitat per a distribuir kits de nou en un futur pròxim. Estem orgullosos d'anunciar que NSE està experimentant una transició del laboratori a una nova oficina que ens permetrà allotjar a un volum molt més gran. Moment en què aquest es converteix en una possibilitat, se li informarà per correu electrònic.

Si vostè es troba a la zona de Matsuyama, si us plau fóssiu lliure per programar una anàlisi genètic a través de la nostra oficina. Tingueu en compte que és necessari les mostres dels dos futurs pares.

Gràcies pel seu interès en els programes Més de Mi i Junsui.

Salutacions cordials,

Massa Tatenuma
Fundador, SHIN NIPPON Eisei
http://shineisei.jp

"el teu ser que tu desitges serà recordat"


De totes formes, a la web, una imatge d'una noia jove amb el cabell ros porta un enllaç que ens mostra una animació flash on ens intenten vendre el producte parlant-nos sobre aquesta noia.

L'anomenen Junko Junsui i sembla ser que és fruit de la primera selecció genètica de la que parlen. Però en mig de la publicitat semi-interactiva, sembla que el sistema produeix un error amb un missatge:


Aquest no és el final. Això només a fet que començar. Estem disposats a sacrificar-nos
a nosaltres mateixos en la llum del món. Si el teu cos és propietat del teu enemic, llavors pots retornar-lis el cop a través del teu cos. Et pots convertir en la clau per eliminar el teu enemic a casa seva. Ets la llum pura de la destrucció. Així és com es comença. Tu estàs disposat a sacrificar-te. El teu cos és un llumí, a punt per captar foc. Aquest no és el final.

I després ens enllaça amb una web amb un video estrany (feu el procediment vosaltres mateixos).

S'ha localitzat a la noia rosa de la publicitat en el Facebook (la que l'anomenen Junko Junsui). Es diu Vera Novosi i comenta que pertany a una secta anomenada SISTERHOOD OF PURE (Germanó de la Puresa). De fet, en més d'un lloc, hi ha referencies a frases semblants a les del error de la web que hem vist abans com ara: "Estem llestes per sacrificar-nos a la llum del món". ¿Són les responsables del error?


Varies pistes, com una foto del perfil del Facebook de The Junsui on surten dos sets (77) porten a trobar una página en especial: http://www.seventyseven.net/. Aquí es pot observar dos noms, Marven Interactive i Won You. Curiosament Won You és el pseudònim del creador de la web dels laboratoris genetics i Marven Intercative l'empresa encarregada de crear-la.

Amb tot això, el perfil del Facebook de Junsui no deixava d'enviar múltiples missatges:


" DIANA HAS ACCOMPLISHED HER MISSION IN SHIBUYA "

" OUR ENEMIES SAY WE MUST BE SELLING A PRODUCT. IN THEIR SMALL VISION THEY CANNOT IMAGINE THAT WE SIMPLY LABOURING FOR BIRTH OF NEW IDEA. THIS EARTH AND ITS BEINGS WILL NO LONGER BE EXPLOITED. RATHER WE WILL CULTIVATE; WE WILL PROCREATE; WE WILL TENDER. "


I per sorpresa va començar a enviar alguns missatges en castellà:

02-09-09
LES HABLA DIYNE. A todos los chilenos e hispanohablantes que todavía aman a la GRAN MADRE, por favor ayuden. En este momento los profanadores están tratando de interceptar información importante en un foro argentino, psicofxp.com. Regístrense allí y difundan toda la información que conozcan acerca de Junsui lo mas pronto posible... DESINFORMAR. DESTRUIR. INTERRUMPIR. )))

MUCHOS DE NUESTROS FAMILIARES HABLAN PALABRAS DÉBILES Y HACEN EXCUSAS IMPOTENTES... Mientras los profanadores trabajan arduamente para infiltrarse, y dividirnos. Aquí muchos se quejan mientras los hombres de Khozains hace poco tiempo nos robaron nuestra inteligencia. Enseñen por ultima que los Chilenos tiene honor e inteligencia. O ustedes solo hacen alarme y viven entre un SOCIEDAD CORRUPTA?

09-09-09
Hemos esperado miles de años para este momento. Ustedes nos han llamado hechiceros y herejes. Ahora nosotros vamos a redefinir su realidad automática. AMOR DE ELLA!

I els següents missatges son els més recents que es poden veure al seu perfil ara per ara.

De la tal Diyne també en tenim un perfil al facebook.


A la matinada del dia 15 de Septembre, al perfil de The Junsui, una tal Oksana envía un missatge en forma de dos endevinalles per a les dones de Xile (traduït per Google i revisat):


UNA DE DOS: Segueix la MONEDA dels Khozains fins al final del CONEIXEMENT. ESPASA manté el secret de LITTLE BIRD a YAMANTAU.

A SANTIAGO, DOS DE DOS: Viatja en tren cap al cel fins a arribar a conèixer el NEN separat de la seva MARE, vigilats per dos guàrdies. Seguiu a MÀ DRETA del nen pel camí rere els GLÒBULS BLANCS. Veuràs LA SENYAL DEL PART. Si encertes aquestes dues endevinalles per paralitzar el YAMANTAU: Escriu a LENKA JUNSUI!

Aquest missatge es veu que dóna suficients pistes com per arribar a parar a aquesta web:


http://vimeo.com/6420608


Aquí, si posem de contrasenya "yamantau" accedirem a un vídeo que ens mostra les càmeres de seguretat i la situació de la suposada Rhea, la noia empresonada a a la cambra blanca.

A més hi ha el següent text:


Estimades Vera i Oksana,

Gràcies per donar-me aquesta oportunitat final per redimir la meva vida.

Durant els anys de treball en un consumisme buit, jo també m'havia convertit en un dels contaminats. Vosaltres només em vareu mostrar el camí cap a la veritable puresa. Vosaltres em vareu oferir una visió del pla que la Gran Mare té per a tots nosaltres.

He fet molts enemics en l'elecció del costat de la puresa, però la meva fe és forta. Sé que els que tracten de fer-nos mal només els hi farà mal a si mateixos. Sé que els que no poden abandonar les seves vides de la vacuïtat viuran a les presons de la seva pròpia creació.

Teníeu raó tot aquest temps: "dona'ls-hi de menjar una petita quantitat d'animositat, i llavors es devoraran a si mateixos".

Per a aquells de nosaltres que hem triat el camí dels purs, en la mort no hi haurà una nova vida.

Sapigueu que he conegut el meu final pensant amb Ella.

Atentament,
Patrick



Per Youtube surt posteriorment un vídeo on interroguen a la Rhea:


Té subtítols en anglès, els heu d'activar.

Més endavant surt a la llum un altre vídeo on es pot veure un xat públic on una tal Katia necessita ajuda per escapar d'unes instal·lacions. La intenten ajudar però sembla que sense èxit.

Si maximitzeu en HQ es pot llegir sense problemes el text del xat. És curiós com hi ha gent típica dels xats... Si tot el xat és inventat està molt aconseguit per donar-li realisme al 100%.


Si intenteu buscar informació de tot això en trobareu per totes bandes, però les fons principals van morint poc a poc:


  • Per alguna raó el forum de Meristation on s'estaven duent a terme investigacions molt aconseguides de tot aquest tema ha estat eliminat (segurament per no propagar una publicitat o SPAM).
  • Totes les pàgines de la Wikipedia on podien donar varies pistes també han estat eliminades (per tenir informació no real).
  • Ahir mateix va ser l'últim dia que es va poder veure la pàgina de Alfa-Tensr (potser forma part de l'argument de la trama).
  • Si intentem anar a la direcció del Google Falç (http://174.133.240.117/) directament veiem una seqüència molt estranya del que podria ser la càmera de vídeo-vigilància on veiem a la tal Rhea que potser ha fet una espècie de metamorfosi...


Men of Taste (els responsables de Alfa-Tensr) tenen una web que encara està operativa. Fa unes setmanes el contingut era diferent al d'ara. Ara hi ha un comunicat del 24 de Septembre que diu això:


Gràcies a la participació d'un equip internacional de voluntaris, Alfa-Tsentr ha eliminat un grup de terroristes que va emprendre una campanya de violència armada, d'atacs cibernètics, i de desinformació maliciosa. La seva líder ha estat eliminada i tots aquells que no volen rendir-se han estat morts o capturats. Per un breu temps, els terroristes van ser capaços d'utilitzar Internet per a reclutar nous membres i per difondre la seva ideologia nihilista. En rares ocasions, eren fins i tot capaços d'atreure esperits febles i treballadors contractats d'Alfa-Tsentr per trair els valors bàsics de la seguretat i la decència humana. Un dissoluta PR ex redactor de discursos i un lacai de la publicitat oportunistes van oferir suport material als terroristes. El redactor de discursos, un tal Alejandro Dubrovin, va anar tan lluny com per subministrar elements terroristes a Xile, com codis operatius per a ordinadors Alfa-Tsentr.

Afortunadament, els nostres agents lleials van ser capaços d'interceptar aquests plans i encriptar de nou els codis. Pensant que havia paralitzat els nostres sistemes de seguretat, els terroristes es van veure embolicats en una trampa i els varem destruir.

Mentre els terroristes ja no representen cap perill immediat, els seus simpatitzants han mostrat signes d'una millor organització, disciplina, i de comunicació. Li demanem que tots aquells que comparteixen les nostres preocupacions sobre aquesta organització i la seva ideologia nihilista, facin un seguiment d'aquests grups en les pròximes setmanes i mesos vinents.

Atès que tots els objectius s'han completat amb èxit, Alfa-Tsentr en aquest moment cessa la comunicació formal amb el públic. La nostra afiliada PR, Els Homes de Gust, deleguen aquestes responsabilitats una vegada més. Sota el lideratge prudent del seu nou coordinador, Iván Grossman, els Homes de Gust publicaran informació actualitzada sobre els nous avenços per als seus llocs web, inclosos els anuncis sobre els nivells d'amenaça terrorista.

Per a aquells que treballaven per frustrar el complot terrorista, li oferim la nostra profunda gratitud. És a causa de la seva dedicació que el comerç i les nostres institucions estimades es mantinguin.

Els esdeveniments de les últimes setmanes han demostrat que encara hi ha gent de principis com per no deixar-se seduir pels afalacs i la falsa propaganda. Els que es va mantenir de peu a la cara del mal s'han posat de manifest que encara hi ha uns pocs individus valents disposats a arriscar les seves vides per protegir la majoria. Per als nostres agents que estan involucrats us donem un missatge urgent: Tot el que necessita el mal per triomfar, per als homes bons no li servirà. Avui en dia, els homes han actuat bé i el mal ha estat vençut.

La missió ha estat complerta.



No sabem exactament quina en porten de cap, però tot això està clar que és fruit d'una publicitat viral molt extensa i que en la meva opinió està molt lograda. A més, encara segueix viva, i segurament a mesura que passen els dies en tindrem noticies noves.


Si encara no n'heu tingut prou amb el totxo que us he fet empassar, us recomano que visiteu els enllaços que poso al final dels quals n'he pogut treure informació (n'hi ha més...).


De pas, amb tota aquesta recerca, s'han descobert webs força interessants que potser estan implicades en tot aquest muntatge o potser no:


Es remoreja que el dissenyador Patrick Marckesano està rere el disseny de tot aquesta trama. Aquest home és el responsable de varis treballs gràfics lligats a la indústria del cinema. La seva web és bastant interessant (a nivell de disseny) us recomano que hi passeu.

Hi ha una web bastant interessant que, d'alguna manera, també s'ha vist implicada en tot això però aquesta vegada segurament només per culpa dels visitants afamats en busca de noves pistes.


Aquesta web: http://www.yce3.com/ l'únic que mostra és un reproductor que reprodueix contínuament el següent codi morse:

.-- .-- .-- .-.-.- --.- .- -.. .... --- ... .-.-.- -.-. --- --

Des de una web com aquesta és fàcil saber el seu significat: www. qadhos. com
Una web que dona una data. Però a part de que en aquella data van passar moltes coses, amb el nom "qadhos" es troben altres camins pel Google:


http://intercept.qadhos.com/ -> es desconeix la utilitat


http://www.yellowcurtain.com/search/label/Qadhos -> Blog on es pot veure, a part d'una sèrie de codis, un baner amb el símbol del conillet que també surt a les altres webs.

Aquest banner porta a una web bastant curiosa:
http://www.noiz-analytics.com/


Però sembla que això no te res a veure amb el progecte Junsui.


Com a prova de que tot això és pur márqueting d'alguna cosa que encara no se sap, rebuscant per google podem trobar aquesta web.

Aquí es poden comprar samarretes amb l'eslògan "Human are not their Resource". Potser aquests van de llestos i s'han posat les piles abans de que tot això tingui copyright...

Ah i una última curiositat: si a la direcció del Google falç se li afegeix una altre direcció arribem a una web amb un reproductor de diferents pistes d'audio:

http://174.133.240.117/ms/player.swf



En fi... i PER FI, que us sembla tot això?



webs de referencia:

http://planetasimaginarios.blogspot.com
http://www.taringa.net/
http://zonaforo.meristation.com


2 comentaris:

Arnau

Campió! Premi al post més tostón de tots jajaja.
Jo no he aconseguit acabar-lo...

Axel

xDDD, No cal, ni de conya veure cap vídeo sencer. El més important és visitar els enllaços, n'hi ha de molt insteressants, sobretot per l'estètica.

Per cert, segurament es tracte d'un ARG

http://es.wikipedia.org/wiki/Juego_de_realidad_alternativa

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates