16/10/09

Anima't - cap13 - Geri's game

16/10/09 per Arnau
Amb uns quants curts a l'esquena, Pixar es llença a la piscina i comença la seva aventura de llargmetratges que els portarà a l'èxit del que gaudeix a dia d'avui.

Després de la gran acceptació de "Toy Story", la següent pel·lícula que porta a la gran pantalla es diu "A bug's life", "Bichos" a Espanya, i amb ella estableix un costum que ha seguit, pràcticament sense excepcions, fins ara. Abans de cada pel·lícula ens posa en situació amb un nou curt que va ampliant el seu catàleg de petites obres mestres.

El curt de "Bichos", guanyador de l'Oscar a millor curt d'animació del 97, el protagonitza un simpàtic jubilat que utilitza el nen que porta a dins per divertir-se d'allò més una assolellada tarda al parc.

"Geri's game" by Pixar

5 comentaris:

Albert Mañé

Amb el canvi de cadira, en aquest cas si que consideraré els escacs com un esport :)

Per cert, el curt en 3D d'abans de la peli Up, "Partly Cloudy", em va agradar molt també.

PD: només com a curiositat, he trobat una versió "live" del curt a Vimeo http://vimeo.com/6373981

Axel

Aviiiiiiiiii ajudem a fer un curt igual que el de Pixaaar!...

Pobre avi xD

trobava a faltar aquest curt :)

Una mica Gollum l'avi no? Quina po!

El curt de UP! és bastant xulu si, però a mi el que em va agradar moltíssim va ser el del "vuelo de los pájaros". Crec que era el de "Buscando a Nemo". Ha de caure a la secció Anima't tart o dora :D

Arnau

He estat revisant el tema dels curts de les pelis i m'he d'autocorregir perquè no és veritat que totes s'estrenessin amb un. A part de Toy Story, ni Toy Story 2 ni Buscando a Nemo no tenen cap curt.
El dels ocells va sortir amb Monstruos S.A. i ja caurà ja, no patiu jeje.

Albert Mañé

Els dels ocells era molt guapo també, ja m'enrecordo. L'esperarem.

Axel

Ai, es veritat, A Buscando a Nemo van posar el curt de "Knick Knack", aquell fet als anys 80 del ninot de neu dins el típic souvenir de l'esfera amb aigua.

Es veu que no és perquè sí. Aquell curt els va servir per investigar les físiques i totes les simulacions visuals dels objectes sota l'aigua.

Pixar... Que cracks!

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates