28/10/09

Curt metratge: Assassin's Creed - Lineage

28/10/09 per Axel

Ubisoft està fent del seu Project Assassin una gran super producció. El seu primer joc, Assassin's Creed, dessanvolupat pel mateix equip que va fer possible el gran joc de Prince of Persia: The Sands of Time (el qual ja us vaig comentar que Disney produiria la seva pel·lícula), va ser un èxit de ventes.

Tot i les crítiques que va rebre per la seva monotonia en la resolució de les missions, Assasin's Creed va sorprendre amb uns gràfics sorprenents, una historia impregnada de templaris i tabús històrics de l'església, i un realisme extraordinari amb la recreació de ciutats històriques i monuments de la Terra Santa medieval.

El proper 19 de Novembre surt al mercat la segona part d'aquest gran projecte que en principi ha de tenir tres episodis principals (una trilogia). Abans però, Ubisoft ha pensat en una promoció del seu producte sorprenent. Està filmant una serie de curt metratges relacionats amb la història del nou joc anomenada Assassin's Creed: Lineage

Aquesta setmana s'ha estrenat al Youtube el primer episodi. Narra la història anterior als esdeveniments de Assassin's Creed II.

Giovanni Auditore da Firenze és descendent de la mateixa família d'assassins que l'Altaïr (protagonista del primer joc). Ocultant la seva vocació a la seva familia (pare de Ezio, el protagonista del segon joc), té com a missió interceptar els plans de la familia Borgia, els quals volen destruir el poder dels Médici i amb ells el somni d'una Italia unificada.


Actualitzat 17-11-09

En aquests 36 minuts de curt, veurem com Ubisoft ha fet servir actors de veritat a més d'uns escenaris reaprofitats del seu nou joc però amb un renderitzat de més qualitat per a la ocasió.

Us recomano que també passeu per la pàgina de la wikipedia de Assassin's Creed (si ja hi heu jugat o no hi teniu intenció) ja que expliquen breument la història del primer joc i detalls molt interessants.

Aquí teniu el curt, ja no queda res perquè surti el joc i la història continuï...

1 comentaris:

Axel

S'ha actualitzat el curt de Assassin's Creed 2.
41 segs ago

En el post antic trobareu la pel·lícula sencera de 36 minuts!!

Página del bloc: http://amicsdegracia.blogspot.com/2009/10/curt-metratge-assassins-creed-lineage.html

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates