18/8/09

la Web de les Festes de Gràcia

18/8/09 per Axel
Aquest any, Les Festes són una mica més fluixes que de costum. Però han estrenat una web amb condicions amb una eina molt útil per saber que es prepara per a cada dia.

Al cercador d'actes de la web de les Festes de Gràcia podreu trobar si hi ha alguna cosa que us interessi.

Una dada curiosa de la web és que la direcció web del cercador porti el nom d'una de les places més boniques del barri Gòtic "/santfelipneri2009". Potser és una badada o potser és un guinyo reivindicatiu ja que a Gràcia hi ha moltes places, però per desgràcia cada cop les asfalten més i les fan més lletges amb pàrkings subterranis.

Aprofito també per demanar a la gent, que aprofiti aquestes festes, molta precaució i que sigui el màxim de cívica possible.

La gent que fa possible les festes de Gràcia son els propis veïns que després han d'aguantar l'incivisme de la gent. Cada any les festes van a pitjor, i si la gent no es comporta la paciència s'acabarà junt amb les festes. Gaudiu dels carrers engalanats i deixeu que els demés també els gaudeixin sense destrossar-los, i quan s'acabin els concerts deixeu descansar els veïns. La beguda embulant també està fent molt de mal.

Us deixo un video on podreu veure els carrers engalonats d'aquest any.

Passeu unes bones festes de Gràcia 2009!!

3 comentaris:

Arnau

Al cercador d'actes també s'hi arriba amb l'adreça www.festamajordegracia.cat/agenda2009 que ja té un nom més coherent. Per tal com estàn construides les adreces de la web (està feta amb el gestor de continguts Drupal, que construeix les anomenades "clean URLs", adreces clares i intuitives) té pinta que algúna despistada ha fet que s'accedeixi a l'agenda a través d'una ruta que en principi no li tocava.
D'altra banda, al C/Sol, 8 hi ha l'Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia, cosa que podria donar una pista d'on ve l'error.

Axel

Carai, quina investigació! jaja! De totes formes m'ha servit d'excusa per demostrar el meu desconent amb les plaçes de Gràcia, La plaça del Nord i la Plaça Rovira son ben maques. Diamant, Sol i Revolució son ben lletges i han estat les 3 que han remodelat per posarhi Parkings a sota grrr...

Longinus

El publico al feisbuc amb el vostre permís ;)

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates