28/8/09

Anima't - cap6 - Gone Nutty

28/8/09 per Arnau
Possiblement el personatge més entranyable i hilarant de l'animació 3D. Creat com a personatge d'aparició accidental i protagonista del primer tràiler de la pel·lícula que el va veure néixer, l'"esquirol dents de sabre" Scrat (squirrel + rat) ha anat guanyant-se, per mèrits pròpis, cada vegada més protagonisme en la saga Ice Age.

Les seves desgràcies per culpa de la obsessió que té amb els aglans aparèixen a les pel·lícules de manera paral·lela a l'acció principal i sense interferir-hi gaire, però tot i així s'ha acabat convertint en un dels personatges més importants de la saga.

La simpatia d'aquest personatge l'ha acabat portant a protagointzar curts centrats en les seves peripècies "fruitsequístiques" com aquest "Gone Nutty".

Blue Sky Studios, creadors dels nostres "freds" amics, neix el 1987 i després de treballar fent anuncis i projectes de televisió, són adquirits per la 20th Century Fox al 1997 on han creat les fins ara tres pel·lícules de Ice Age, Robots i han col·laborat en altres com Titan A. E., Alien Resurrection o El Club de la lucha.

"Gone Nutty" by Blue Sky Studios

2 comentaris:

Axel

Osti, el club de la lucha i tot? Carai! :D

O sigui que l'Scrat és el responsable de la posició actual de les plaques tectòniques, no? xDD

Potser aquest és l'inici de la gran búsqueda del Scrat en les tres pelis de Ice Age... Si és que literalment: La abaricia rompió el saco! jeje

Longinus

Molt wapu, tot i que just acabava de veure el de Burn-E, que senzillament està a un altre nivell.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates