5/8/09

Disney Tim Burton - Alice in Wonderland

5/8/09 per Axel
Mentre intentava estar al corrent del nou film d'animació de Tim Burton "9", sembla ser que ha estat treballant paral·lelament amb Disney per fer un "remake" de Alícia en el país de les marevelles.

Com és costum en un film de Tim Burton, dins el repertori està Johnny Depp i Helena Bonham Carter, a part de Mia Wasikowska (Resistencia), Anne Hathaway (Get Smart) y Michael Sheen (Lucian de Underworld).

Aparentment, en el tráiler podem veure una Alícia casi calcada a la pel·lícula d'animació que Disney va adaptar el 1951 de l'obra de Lewis Carroll. Venint de Tim Burton podriem esperar alguna cosa més madura i obscura, potser més semblant a l'essència de la història autèntica i el seu missatge, però em fa l'efecte que serà igual al film d'animació però en carn i ossos.

El tràiler es va presentar oficialment al festival de la Comic-Con de San Diego i s'estrenarà el 5 de març del 2010 també en format 3D.

2 comentaris:

Longinus

Sencillament espectacular. Aquesta sí que seria pecat no anarla a veure...

Axel

Espero que no sigui un calc de la d'animació... Però em fa l'efecte que ho serà :(.

Jo vull que ens ensenyin una Alicia més truculenta i un conte més auténtic sobre la moraleja de "Estem segurs que el món en el que vivim és l'autèntic i no l'imaginari?"

Toc toc Neo...

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates