20/1/10

Peter Jackson, hiperactiu de mena!

20/1/10 per Axel
El passat dia 13, en el portal web Ain’t it Cool, van publicar una entrevista amb en Peter Jackson que esmentava grans noticies pels fans d'aquest gran director de cinema.

Per una banda, tenim l’imminent estrena (26 de Febrer) de la seva última pel·lícula, "The Lovely Bones" ("Desde mi Cielo"), inspirada en el best-seller de Alice Sebold on podreu veure el trailer en castellà i la sinopsis en la pàgina oficial del film que, per cert, està cuidada al detall. Del perfil de Facebook en podem veure el trailer en HD i amb subtítols en castellà (us el recomano).

Després tenim l'adaptació del guió del Hobbit per a la pel·lícula de Guillermo del Toro i la direcció conjunta de Peter Jackson amb Steven Spealberg de l'adaptació al cinema de Tintín.

Però si amb tot això no en tenia prou, aquest any 2010 li espera, a més, l'adaptació d'una altre saga literària: Temeraire, el nom d'un drac que un capità de la marina britànica aconsegueix entrenar per enfrontar-se contra les forces napoleòniques.

Temeraire consta actualment de 6 volums, però l'autora, Naomi Novik té intensió d'arribar als 9. Una dada curiosa és que Naomi Novik va participar en el disseny d'una de les expansions del videojoc Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide.

Peter Jackson diu que aquesta vegada no reduirà els llibres i potser s'aventuri en crear una minisèrie de 7 o 8 episodis. Mentre, l'estudi Weta Workshops ja treballa amb les maquetes i animacions de l'adaptació.

Amb tot això, a l'entrevista mostra el seu entusiasme amb els videojocs i com l'ha atrapat l'últim joc de Call of Duty: Modern Warfare 2 i si no té prou feina, a més, està totalment involucrat en l’actual desenvolupament dels videojocs del Tintín i el Hobbit.

Podeu veure tota l'entrevista des d'aquest enllaç (en anglès).

Què sortirà de tots aquests projectes? Confio en el seu criteri. No hi ha res com treballar en el que més t’agrada i per a un mateix. Ara bé, les coses una per una surten millor

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates