29/1/10

Anima't - Cap27 - Starcraft II

29/1/10 per Arnau
Com ja hem comentat en algún capítol anterior, Blur ha anat assolint força presència en el món dels videojocs i ha creat trailers tan espectaculars com el que vam veure d'Star Wars.

També són els autors del tràiler del tant esperat Starcraft II, amb el que segur han aconseguit que la gran quantitat de gent que espera ansiosament el joc hagi augmentat encara més, i és que comença ser difícil de distingir imatges reals d'escenes digitals, sobretot pel que fa a l'armadura del soldat i tota la maquinària.

"Starcraft II" by Blur Studio

4 comentaris:

Longinus

2 qüestions:

-Amb aquesta armadura soldada al seu cos, com s'ho fa aquest home per anar al lavabo?

-A dintre del casc està permés fumar? No es considera lloc de feina?

El video en si és bo, però després de moltes altres coses que ja hem vist no sorpren massa. Espero pels que sigueu seguidors d'Starcraft que el joc estigui a l'alçada després de tant de temps des de la primera part.

Arnau

Has vist els braços mecànics que l'agafen per posar-li l'armadura? Doncs n'hi hi ha un altre que obre una porteta sota la panxa i estira i espolsa i fa el que faci falta XD

Lo del casc, home evidentment està dividit en dos per un biombo, zona fumadors i zona no fumadors. Fixa't que el puro està orientat cap a la dreta, zona fumadors.

Axel

Els altres vídeos de blizzard també son de Blur!? Perquè els del wow i warcraft 3 son la ostia també...

Arnau

Doncs s'hauria d'investigar, però em sembla que no.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates