22/1/10

Anima't - Cap26 - Ark

22/1/10 per Arnau
Un estrany virus ha acabat amb pràcticament tota la humanitat, i els supervivents fugen per mar a la recerca d'una terra inhabitada. Un home lidera l'èxode amb la responsabilitat de la supervivència de la humanitat.

Curt polonès, de caràcter introspectiu, sense diàlegs, amb un alt tractament de les textures, i que es val d'idees prou conegudes com l'arca per a la supervivència o l'efecte demolidor d'un virus per construir un fil argumental ple de dramatisme.

Premiat internacionalment durant el 2007 i el 2008, és una altra mostra de la bona salut del gènere.


"Ark" by Grzegorz Jonkajtys

4 comentaris:

Axel

Ole, aquest el varem veure també a l'Art Futura. Aquesta vegada t'has lluit Arnau! Amb 720p de resolució!!

Pels qui no s'han donat compte, Youtube a actualitzat el seu reproductor, ara té menú per escollir la qualitat de vídeo fins a 1080p sempre que sigui possible, clar.

Ara cal esperar a que surti el Flash 10.1 amb acceleració per hardware. De moment està la beta però no es recomana instalar ja que no pot conviure amb la versió que tingueu en aquests moments.

Longinus

Jo no l'havia vist. L'he trobat magistral... l'ambientació, el disseny, la part tècnica, la bso...
El final m'ha possat la gallina de pell!! :___D

Arnau

Bé bé, aquests són el tipus de reaccions que busco amb l'Anima't jeje.
Per cert, algú em pot explicar exactament què passa amb la prova de laboratori? Ell està infectat quan creia que no ho estava o és que directament ell és la causa del virus?

Longinus

Jo no ho he pillat gaire bé. Imagino que es pensa que està infectat. Al cap i a la fi al final resulta que s'ho ha flipat tot pobret...

Molt molt bona l'escena de l'inici, i la del final de tots els vaixells estrambòtics arribant a la illa de Lost xD (suposo que no devien ser gaire fans de la serie, tots es suiciden quan veuen on han arribat juasjuas!)

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates