25/1/10

Modificar el temps atmosfèric a voluntat? El projecte HAARP

25/1/10 per Longinus
Fa bastants anys que les forces militars nord-americanes (qui sino...) porten diversos projectes i estudis basats en la mateixa atmosfera terrestre. Normalment sempre es van vendre com estudis de caire científic, però no és cap secret quina sol ser la vertadera intenció de tot aquest tipus de recerques.

A priori es feien estudis per millorar les comunicacions, o empitjorar les del enemic. En el mòn modern l'arma més poderosa és la informació. I tenir millors mitjans per transferir la informació que l'enemic és ben bé millor que disposar de més i millors armes.

El projecte al que ens referim va més enllà. Qué passaria si excitem la ionosfera amb ones a molt alta freqüència amb la potència suficient?

Existeixen una serie de corrents elèctrics a la ionosfera, els Electrojets. Una de les fites és aprofitar aquests corrents elèctrics com si d'un enorme generador elèctric es tractés. Amb això s'obté energia elèctrica gairebé infinita a un cost relativament baix.

Però existeixen altres fites, aquestes realment impactants.
Modificant el comportament de la ionosfera seria, en teoria, possible, modificar la pressió atmosférica, canviant la meteorología. D'altra banda també, excitant la ionosfera, es pot aconseguir que aquesta retorni ones a baixes i molt baixes freqüències, que a priori poden utilitzar-se per trobar dipòsits armamentístics, túnels subterranis, o d'altres coses que no pot captar un satél·lit per si sol.
D'altra banda els més alarmistes diuen que amb aquesta tecnología podrien fins i tot provocar-se desastres naturals com terratrémols, o afectar a tota forma de vida mitjançant radiació electromagnética...

A Haití no hi havia hagut un terratrémol de les dimensions del que l'ha assolat fa unes setmanes des del segle XVIII. I passats pocs dies, multitud de tropes dels EEUU han estat enviades a la zona de la catàstrofe per "normalitzar la situació". I ja està? No oblideu que Haití és considerat el "patio trasero" de Cuba.

Teniu una explicació acurada sobre tot aquest tema a l'enllaç del títol, i per complementar-la, al següent video:

1 comentaris:

Axel

Un article súper interessant! Sembla mentida com cada cop més, coses que sentim que diuen a les pel·lícules de "ciència ficció" o catastrofistes, es van fent realitat.

Això que insinues de Haití és molt heavy! però ja no ens sorprèn res, oi?

No es pot pensar abans en millorar les collites pel tercer món, crear terres i climes més fèrtils per contra arrestar el mal que li estem fent al món, enlloc de pensar en com aniquilar el nostre enemic que viu al mateix planeta que nosaltres?

Els virus son més intel·ligents que nosaltres, almenys no es maten entre ells... exceptuant els recent descoberts "virófagos".

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates