20/1/10

Konami Code

20/1/10 per Arnau
Estic segur que més d'un recordarà el mític Konami Code. Una convinació de botons que activava trucs en alguns jocs. Va aparèixer per primera vegada en el joc Gradius de NES tot i que es va fer famós gràcies al Contra de la mateixa consola.

La convinació era la següent:





Diversa gent s'ha dedicat a implementar el Konami Code en pàgines web amb petits secrets amagats, i no es tracta de quatre nostàlgics sinó que ho podeu trobar en pàgines com Facebook o Google Reader.

Si voleu investigar-ho, aquí teniu una llarga llista. Ah per veure la llista s'ha d'introduir una convinació, endevineu quina.

3 comentaris:

Axel

Amb el Firefox, al intentar escriure les lletres se'm activa el camp "buscar" i no puc :( Amb el Chrome ho he provat el en Google Reader (el resultat es curiós), al Gamespot (el resultat es previsible), i al Facebook no em funciona.

Això m'ha recordat els vells temps, dels trucs del Street Fighter i el Bola de Drac... :_) Ara, quan busques trucs de jocs et diuen que t'has de passar el joc mil vegades i punt. Ja no és el que era!

Arnau

Al facebook no funciona a tot arreu. Prova-ho en el perfil.

La info me l'ha filtrat el German, ala ja estàs citat :P

Longinus

Recordo com al Gradius amb el truquet de marres, quan et mataven, premies el botó de power up per recuperar tot l'arsenal que duies quan havies mort :D
Quins temps...

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates