23/9/09

MUSE es burlen del Playback a la RAI Italiana

23/9/09 per Axel
Muse, la setmana passada, presentava el seu últim disc amb la cançó Uprising a la televisió italiana Rai Due d’una manera peculiar.

No era el que volien, el grup britànic volia cantar en directe però els directius de la cadena de televisió italiana es van negar. Muse, sense embuts, va decidir fer el playback però intercanviant-se els llocs dels integrants del grup.

Així doncs Matt Bellamy (cantant, compositor, teclats i guitarra) tocava la batería, Dominic (el bateria) fa veure que canta i toca el baix i Chris (baixista, teclats i cor) fà el mateix amb els teclats i la guitarra.

A més, al acabar el concert, la presentadora del programa “tan ben documentat”, entrevista al “cantant” (el batería) com si fos en Matt...

Directe 1 – Playback 0. Molt bé per als Muse!


Feu clic aquí per veure la noticia de la sexta.

3 comentaris:

Albert Mañé

molt i molt bo. Quin crack el Matt tocant la bateria amb estilazo jajaja I durant la cançó i sobretot al final, es pareteixen el cul quan la presentadora fa l'entrevista.

Arnau

Veient el que canta encara colaria perquè el payo se sap la cançó, però el bateria és la risa juasjuas, com se'n fot el tio. Molt bo.

Cabron Tormenta

Això és massa bo per ser veritat xD

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates