1/9/09

Disney compra Marvel per 4.000 milions de dòlars

1/9/09 per Axel
Normalment quan es fa una adquisició d'aquest calibre, mesos abans ja hi ha multitud de rumors. En aquest cas però, Disney ha fet tremolar la indústria del entreteniment amb aquesta noticia sorprenent.

Wald Disney Company, acaba d’anunciar un acord per comprar Marvel per 4.000 milions de dòlars (prop dels 2.798.000 €) en accions i efectiu.

Amb aquesta adquisició ara Disney suma uns 5000 personatges en total. També es clar, tot el seu arsenal de còmics i la nova vena de fer pel·lícules com a xurros.

Tot i que les accions de Disney han caigut un 19% a Wall Street i les de Marvel han pujat un 26% totes dues companyies semblen molt contentes amb l’acord segons les seves declaracions:

“Aquesta operació combina la marca global i el mundialment famós catàleg de personatges de Marvel, amb les habilitats creatives, el catàleg inigualable de llicències d’entreteniment i la estructura de negoci que maximitza el valor de les seves propietats en diferents plataformes i territoris de Disney.”
-Conseller delegat deDisney, Robert Iger-
“Això suposa una oportunitat inigualable per a que Marvel aprofiti la seva marca i els seus personatges per a tenir accés a la organització i infrastructura global de Disney en tot el món.” –Ike Perlmutter, máxim director de Marvel-

De totes formes no crec que veiem cap Mickey Mouse brincant agafat de la mà amb l’Increïble Hulk o un Wolverine passejant el Pluto... Ara que potser a la indústria dels videojocs sí que tindrà bastant repercussió, no per veure jocs tipus Kindom Hearts mesclant personatges de les dues companyies, sinó pels grans acords que es tenen per les seves llicències increïblement cotitzades.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates