1/9/09

Grog, si us plau

1/9/09 per Albert Mañé
Us recordeu de la saga Monkey Island? Aquesta saga d'aventures gràfiques és, per molts (jo inclòs), una obra mestra dels videojocs i un dels records més forts de la meva infància. Guybrush Threepwwod, el protagonista de la història que ara fa poc ha tornat remasteritzat, és un pirata amb no més habilitats que aguantar la respiració 10 minuts sota l'aigua i que s'enfronta a diferents reptes -lluites d'insults incloses- al malvat pirata Lechuck. Tot en una aventura plena d'humor i ironia per tal de conquerir a Elaine, la governadora d'una illa del carib anomenada isla Mêlée.

Doncs bé, els pirates d'aquesta aventura tenien per bé consumir una beguda anomenada Grog, que segons sembla existeix, però que al joc estava composta de: queroseno, glicol propílico, acetona, ron, endulzantes artificiales, ácido sulfúrico, tinte rojo nº 2, scumm (que era el nom motor del joc), ácido para baterías, grasa para ejes i/o pepperoni. No és d'extranyar doncs, que al joc, foradés les gerres.

La qüestió és que al bloc de Ron Gilbert, el pare de l'aventura i creador de les dos primeres entregues de Monkey Island, m'he trobat amb aquest vídeo on una cadena de televisió acaba pensant que el Grog (Grog xD) és un invent dels joves en el seu afany per aconseguir còctels alcohòlics explosius.



Si senyor, d'això se'n diu periodisme i contrastar les noticies, com fa uns dies el cas del futbolista Purovic.

PD: A destacar que no només es traguen el nom de Grog, sinó que li afegeixen el “equis-dé” I es deixen el peperoni! x'D

13 comentaris:

Arnau

Per favor quin riure juasjuasjuas. O millor dit XD XD XD
Com segueixin tragant-se així les bromes els hi faran un forat a l'estomac més gran que el del grog xD.

I què fort lo del futbolista, per cert sabeu que Florentino està tancant el fitxatje de Mickey Mouse?

Axel

Jajaja si, de Mickey Mouse, perquè sap que això és l'inici. Gràcies a aquest fitxatge després podrà tenir una plantilla de super herois de Marvel... :P Però prepotents, esclar.

Que fort lo del Grog XD (ostia mha costat entendre lo del equis-dé xD). De totes formes avui en dia si et troves amb alguna cosa així de veritat, tampoc pot ser gaire d'extranyar. El que es fot la penya en una "Rave" li dona mil voltes al groc! I el pitjor és que molts dels consumidors ja ho saben jejeje.

Cabron Tormenta

Vols dir que no s'han deixat el pepperoni pq la broma no sigui massa evident?

Clar que si els hi cola el XD...

Btw, heu vist el nou joc en que esta ficat en Ron Gilbet?

Arnau

Ei Sergi! Tu por aquí. Nem fent adeptes si senyor jaja. Ara fa temps que no et robo posts, a veure si penjes coses més sovint jaja.

Axel

Uuuuh! t'hem pillat Arnau! jejeje

Arnau

Eh què passa! Que només n'he robat un parell i els he compensat amb posts d'altíssima qualitat :P
I qui digui que no li enxufo un litre de grog xD gola aball.

Albert Mañé

Suposo que el joc és el DeathSpank. No sé massa d'ell tret de quatre coses que ha anat dient el mateix Ron Gilbert al seu blog. Quan el va presentar va dir algo aixi com que pretenia unir l'essència d'aventures com Monkey Island i d'un RPG com Diablo. Si ho aconsegueix (no seré jo qui dubti d'ell) serà un gran joc. Per cert, que fa poc ha penjat captures del joc al seu blog i es poden veure aqui http://www.1up.com/do/media?cId=3168718&sec=IMAGES

PD: Arnau lladre

Axel

Uhmmm té pinta de joc víctima de Live Arcade, Wiiware, o el que sigui. També té bona pinta :) Mentres no surt el Diablo 3...

Cabron Tormenta

Jeje, yeha! El mangante de posts.
Doncs mira que estava a punt de penjar això del "Grog xD", pero al final m'he decidit pels screens del DeathSpank :p

Pos eso, tots a postejar frikades com bojos! Que es lo que mola! :D

Arnau

He posat el teu blog bastard aquí a la dreta a blogs d'amics, així tothom podrà comprovar si els posts són robats o no jaja.

Marta

M'agrada això que el joc tingui ironia, només les ments àgils i despertes són ràpides usant la ironia, i la majoria de vegades ni calen els insults.

Longinus

Juasjuas això em porta vells records...

"Los nintendoooooosssssss!!!" xDDDDD

Axel

Dani! busque'l i posteja el de "los nintendoooos" xDDDD

Bonissim!

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates