26/7/09

L'enfermetat Duke Nukem

26/7/09 per Axel
Aneu en compte, s'ha descobert una nova enfermetat que podria afectar a qualsevol dels que ha passat més de 4 hores seguides jugant a un joc en primera persona!

Si un dia us trobeu amb símptomes com el noi de la història que s'explica a continuació... Bé, sembla que hi ha centres on ajuden a poder portar aquesta enfermetat en el teu dia a dia...

4 comentaris:

Longinus

Orange...handgun 9mm... butter knife xD

La mort a lo street fighter del final no té preu tampoc juasjuas!

Marta

A mi em sembla una versió moderna i amb matisos diferents de la pel.lícula de Charles Chaplin L'obrer de la fàbrica. Aquí el personatge està tant absorbit pel videojoc que en continua fent els moviments tot el dia, tot i ser un joc que forma part de l'oci. En la magnífica pel.lícula de Charlot el pobre obrer després de passar més de 12 hores tancat en una fàbrica de producció, fent sistemàticament la mateixa feina tota l'estona, quan surt el carrer continua compulsivament fent els mateixos moviments. Eren els temps de l'esclavatge industrial en la seva cara més brutal. Em de deixar que els productes d'oci ens dominin a nosaltres o gaudir dels productes d'oci. No estarem en l'era de l'esclavatge de l'oci per així tenir-nos distrets i que no pensem i sobretot ens encarem amb les injustícies d'aquest món?

Axel

Estem controlats Marta, d'això no hi ha dubte. Ens tenen distrets perquè nosaltres som els què realment tenim poder. De totes formes si et dona per no distreure't et deprimeixes ja que et trobes ben sol.

Arnau

Carai que profunds que estem.
Mentre siguem conscients de tot això em sembla que tot plegat no n'hi ha per tant.
A banda d'això, estic amb el Dani, gran final jajaja.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates