27/7/09

District 9

27/7/09 per Axel
Com alguns sabreu, Peter Jackson estava darrere del projecte per la pel·lícula de HALO, el videojoc de Bungie i Microsoft.

Era un repte força interessant que en Peter Jackson havia agafat amb ganes ja que és un bon fanàtic del món del videojocs.

A més volia que el director de la pel·lícula fos el debutant com a director Neill Blomkamp, responsable dels efectes especials de series com Smallville, StarGate SG-1, o com també del anunci del Citroën C4 robòtic.

Fa més de 7 anys que Microsoft té exclusivitat amb Bungie, però el passat 3 d’Octubre es va deslligar definitivament. Ara doncs, Halo no és exclusiu de Microsoft i després d'aquest desenllaç la cancel·lació de la pel·lícula de Halo és oficial.

De totes formes, de la ment de Peter Jackson i Neill Blomkamp van sorgir multitud de idees que ara han aprofitat per fer néixer aquest nou film. District 9 sorgeix del projecte frustrat de la pel·lícula de Halo.

La humanitat a sigut testimoni de l’arribada d'una nau extraterrestre. Davant la por i aprofitant-se de la docilitat d'aquests nous éssers els tanquen en ghettos i es fan grans moviments racistes contra ells. De totes formes hi ha altres moviments pro-extaterrestres i se suposa que hi ha una confrontació entre els dos ideals.

Així doncs, mentre s'aprofita l’arribada dels nous inquilins investigant la seva tecnologia amb enginyeria inversa, organitzacions com la MNU (Multi-National United) provoquen el desànim i el racisme a la població terrícola cap a la raça extraterrestre.

-Vols unir-te al cos de seguretat del Districte 9? Entra a la seva web per apuntar-te a vigilar als nostres "invasors"-.


Des de la web de Distric 9 podem veure com hi ha l'accés pels humans i l'accés pels extraterrestres amb els seus permisos restringits pertinents.

La pel·lícula de Peter Jackson i Neill Blomkamp arriba a la gran pantalla el proper 14 d'Agost. Esperem que sigui una gran pel·lícula i no acabi sent una super-producció fruit només d'una gran publicitat.



Actualització:
A la web podreu veure el trailer oficial. L'han denegat per adjuntar a webs. Només es pot veure directament a través de Youtube. S'està posant de moda això últimament.

4 comentaris:

Marta

La història es repetiria com tantes d'altres vegades en la història, si s'ha fet entre els mateixos homes, malauradament em fa l'efecte que els extraterrestres tindrien la mateixa dissort.
Ara el que has explicat de la pel.lícula m'ha agradat així que aniré a veure-la al cinema. I com tu has dit espero que estigui a l'alçada.

Longinus

Pinta mol rebé... com la majoria de trailers de pel·lícules que després són un fracàs...

Suposo que sigui com sigui ens arriscarem a anar a veure-la, eh nois? xD

Axel

fijo xD

Axel

Ara que després si es un desastre de pel·lícula jo no en vull saver res.... jeje

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates