29/5/09

Zona vigilada

29/5/09 per Arnau
Tinc l'orgull de presentar-vos un treball que m'ha sorprès considerablement.

Es tracta d'un exercici per als alumnes de primer any de realització multimèdia a l'EMAV (Escola de mitjans audiovisuals) en el que han de rodar una persecució i una lluita. Aquest exercici suposa el primer projecte que els alumnes fan de principi a final, comptant plantejament, rodatge, muntatge i postproducció.

El grup del meu germà ha realitzat aquest metratge de 15 minuts que ha rebut grans elogis per part de professors i companys, i que realment per ser una primera exploració en el món del cine, pica molt amunt.

Atenció a les noves generacions de cineastes que venen forts jeje.



4 comentaris:

Axel

Eieiei no està gens malament!

M'agradaria formar-hi part, la veritat. Amb mirada crítica i prou realista com per saber que només és un projecte de curs, hi ha detalls millorables com els efectes sonors, les escenes massa repetides com els bassalts d'aigua trepitjats, o la naturalesa de l'acció en la lluita final. Però d'altres les trobo genials com la posada en escena, la fotografia, la prespectiva de la cámara, el montatge de la banda sonora, els crédits inicials...

Olé per l'Adrià i els seus companys!

Enhorabona.

Marta

Així es fa! Donem suport al cinema en català! Ànim i endavant nois!

Longinus

Opino exactament igual que l'Axel. La influència de Matrix és evident, i la veritat és que no deu ser gens fàcil fer algo amb cara i ulls que se li assembli amb un pressupost mínim.

Felicita al teu germà de part meva Arnau ;)

Arnau

Pressupost mínim? Voldras dir sense pressupost. Els hi han deixat un parell de càmeres i els ordinadors de l'escola i au, espavileu-vos jeje. Els actors evidentment són ells mateixos.

Els detalls millorables que dius Axel és curiós perquè casi tothom hem criticat el mateix. Al pròxim segur que hi posen menys bassals jaja.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates