17/5/10

Nova modalitat esportiva: Córrer... sobre l'aigüa.

17/5/10 per Longinus
Realitat o màrqueting viral? Jutgeu vosaltres mateixos:



Segons diuen, a part de ser una técnica que requereix de molta concentració i fe (sí, fe en un mateix) té molt a veure amb les sabatilles impermeables especials que utilitzen. No serà una forma de donar a conéixer les sabatilles en si?

En tot cas, si és un muntatge està prou aconseguit!

5 comentaris:

Axel

Més que una marca de sabatilles sembla que volguin promoure la tecnologia de fer-les impermeables (liquidmountaineering.blogspot.com).

No se fins a quin ser punt es pot fer unes passes sobre l'aigua amb un calçat totalment impermeable.

M'imagino posant-me uns globus per a les meves wambes per tal de fer-les impermeables i provar-ho. Ara que, els nostres peus son tan absorbents com perquè, amb aquest principi, sigui impossible fer-ho descalç?

Reflexionem-hi, Reflexionem-hi!

Arnau

Hi ha animals que ho poden fer això de correr per sobre l'aigua, així que no posaria la mà al foc, però a mi em sona una mica a tongo. La proporció pes del tio / velocitat que porta, no la veig suficient com per no enfonsar-se.

Longinus

Penso el mateix Arnau, tot i que en teoria és possible si la superficie que xoca i la velocitat d'impacte contra l'aigua són suficients (a més velocitat més resistencia al moviment oposa l'aigua, tot i que en ppi es pugui pensar el contrari).

Axel

Aleshores, que siguin impermeables no té gaire a veure... publicitat viral de wambes noves...

Longinus

Bé, en part sí tindria a veure. Si l'aigua no pot penetrar a la superfície que hi impacta, és més difícil que es trenqui la seva tensió superficial, i mentre aquesta no es trenqui es comporta com un sólid, que és el que permet a certs insectes i animals córrer per sobre.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates