7/5/10

Curt metratge: Street Fighter Legacy /Beginnings End

7/5/10 per Axel
Per culpa de la sortida a la venta del tan esperat (i per fí complert) Super Street Fighter IV ha tornat la febre Street Fighter en el món fanboy.

Reconec que, encara que sóc un “patán” en aquest joc, m'he fet amb una copia i els vicis que porto aquests dies han fet que trobi cosetes per Internet relacionades.

Dos curt metratges quasi bé calcats: Street Fighter Legacy y Beginnings Ends. Els dos son un enfrontament entre els dos personatges més coneguts de la saga, Ryu i Ken.

Joey Ansah, actor de Hollywood (rival en l'enfrontament al Marroc del film "l'Ultimatum de Bourne") és un gran fan de Street Fighter. Cansat de veure sempre les patètiques adaptacions que aquest joc ha tingut (Street Fighter: La Llegenda de Chun-Li, Street Fighter: La última batalla) ha decidit fer un curt amb les eines de que disposa amb ajuda de la productora Streetlight Films. Després d'un any i amb el vist i plau de Capcom ja podem gaudir d'aquest Street Fighter Legacy.

Beginnings Ends en canvi, es veu una producció totalment amateur, però crec que la coreografia és més fidel al joc.

M'agradaria saber què sortiria si s’ajuntessin aquestes forces, passió i ganes juntament amb una productora decent. Es nota quan una cosa està feta amb passió o quan està feta de cara a les peles...

Us deixo amb els dos curts i uns "how to make" del Legacy

Clica aquí per desplegar els vídeos [+/-]


    Beginnings Ends



    Street Fighter: Legacy




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates