19/5/10

La Noche Perdida

19/5/10 per Axel
La nit del diumenge que ve (entre el 23 i el 24 de maig), la Cuatro s'uneix a l'estrena global dels últims episodis de Perdidos.

Aquesta és la programació de "La Noche Perdida":

- 02:50h: Resum de totes les temporades de Lost
- 03:00h: Reemissió dels episodis 12, 13, 14 i 15.
- 05:45h: Emissió de l'episodi 16 "What they died for" en VOS en castellà
- 06:30h: Emissió de l'últim episodi de la sèrie "The End" (Episodi doble 17 i 18) en VOS en castellà.

Cal dir, que l'estrena de l'últim episodi es fa 30 minuts més tart que l'estrena oficial de la ABC a Los Ángeles per donar temps a la Cuatro a generar i sincronitzar els subtítols en directe.

Entre el capítol doble final de la sèrie només hi haurà 2 minuts de publicitat i el final coincidirà amb l'emés a Los Ángeles.

La versió doblada de "What they died for" s'emetrà per Cuatro el dissabte 29 de maig a les 20:00h, i el día següent el capítol "The End".

Una gran nit que molts fans de la sèrie aprofitaran que el dilluns és festa per fer una gran marató de Lost. Però a més, a partir del dimecres des de la web play.cuatro.com estaran disponibles els últims tres episodis per poder-los visualitzar tantes vegades com vulgueu.

Aquest esdeveniment evidentment no només passarà a la Cuatro. Alguns cinemes, com els Yelmo de Madrid, faran emissions especials a partir de la 01:00h i reproduiran l'últim episodi en VO sense subtitular directament des de l'emissió del canal FOX HD de Digital+.

Qui s'apunta a una marató la matinada del diumenge?

font: blog.cuatro.com

5 comentaris:

Longinus

Doncs nosaltres marxem fora però segurament el veurem allà, o m'enduré l'HDD gravador i el programaré per gravarho.
A tot això m'estic acabant de descarregar el 16, aquesta nit el veurem.
Espero que el final estigui a la altura de les espectatives!

Axel

ni mu eh? Jo no ser que faré el final... Encara hem de veure el 15 :-(

Però seria guai quedar tots per fer la marató :_)

Longinus

Bé, ara que ja ha acabat tot, estarien bé unes impressions.

Per part meva, penso que han anat massa a tocar la fibra sensible amb un final de plorera, sense mullarse gaire a explicar un munt de coses que han quedat a l'aire.
Imagino que no desvelar part del misteri és intencionat, ja que si bé Lost ha acabat a les nostres pantalles, continuarà viu molt de temps als blogs, amb un efecte mediàtic sense precedents, on una colla "d'il·luminats" intentaràn donar sentit a la trama de tota la sèrie, i la resta de mortals podrem creure'ls o no...

Crec que els auténtics "perdidos" d'aquesta sèrie em estat els espectadors :P

Tot i així, el final no m'ha desagradat. Hauré de tornar-lo a veure per agafar detalls que m'hagi perdut (i en condicions, perquè tot i que no els hi devia resultar gens fàcil, la feina de cuatro no va estar a la alçada, amb un subtitolat horrible i fins i tot amb un inexplicable tall d'uns minuts a la primera part...).

Longinus

On he dit blogs volia dir fòrums, sorry :P

Axel

Crec que els auténtics "perdidos" d'aquesta sèrie em estat els espectadors :P

jajajja i tant xD

Per cert, acabo de veure les estadístiques del google analytics i curiosament el dia 22 de maig hi ha un pic impressionant de visites 100 visites en un dia ohoh xD. Crec que va ser per aquesta entrada.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates