28/12/09

Z.R.E.O Team - Zelda Reorchestrated

28/12/09 per Axel
La música esplèndida de Koji Kondo la hem pogut escoltar a la majoria dels principals jocs de Nintendo: des de el primer Mario Bros. fins el proper Mario Galaxy 2, passant pels Zelda i Star Fox.

Fa grans cançons que tot i passar els anys la gent les segueix reconeixent, amb melodies enganxifoses, agradables i amb clares influències orquestrals de música clàssica, llatina i jazz, sempre amb una base melòdica poc recolzada harmònicament, típic de la música oriental.

Totes aquestes cançons tenen un petit inconvenient. Estan fetes amb sons sintetitzats, que durant han anat augmentant les possibilitats de les consoles de Nintendo, algunes han millorat en quan a qualitat sonora. De totes formes, les melodies de Koji Kondo estan pensades per tenir els sons característics de les capacitats musicals de cada consola, i deixar-les de sentir en el seu só original sempre perd part de la seva gràcia.

La banda sonora de "The Legend of Zelda, Ocarina of Time" però, és una excepció almenys a partir d'ara. Té totes les influències que més li agraden a Koji Kondo. Una gran riquesa orquestral que ara farà sis anys un noi va tenir la gran ambició de poder aconseguir reproduir-la amb instruments de veritat.

Amb 14 anys aquest noi va realitzar tres cançons de prova i va demanar ajuda per foros i a músics professionals i ara per fi ha fet el seu somni realitat. Amb el nom de ZREO Team han publicat el seu primer álbum: un recull de totes les cançons que podem trobar al millor Zelda en 82 pistes, un total de 115 minuts.

S'ha de tenir en compte que s'ha reproduït fins i tot petits sons com quan en Link obria un cofre.

En definitiva, ara a l'abast de tots i totalment gratuït podem gaudir d'aquestes grans composicions de Koji Kondo però amb instruments reals i tocat per professionals (anònims¿?). A més, ja estan preparant la banda sonora d'altres Zeldes com "A link to the Past" o "Wind Waker".

Us poso unes demostracions en enllaços de Youtube, però als qui us va encantar la música de Ocarina of Time us recomano que us la baixeu directament des de la web dels ZREO Team o des dels següents "mirrors":

~HTTP Mirrors~
ZeldaUniverse.net Mirror (Lansing, MI, USA)
HTLOZ.Net Mirror (Chicago, IL, USA)
Bunnitude Mirror (Houston, TX, USA)
mattscss.com (Canada)
TheWaffleProject Mirror

~File Share Mirrors~
Rapidshare.com Mirror
MegaUpload.com Mirror
MediaFire.com Mirror

~Torrents~
ThePirateBay.org Torrent
Demoniod.com Torrent

82 pistes mp3 a 192Kbps comprimides en 162MB en format zip. Important reproduirles continuament, ja que algunes pistes estan enllaçades perfectament.


Una gran feina si senyor. Gràcies anònims ZREO Team!

Clica aquí per obrir i tancar el desplegable [+/-]













1 comentaris:

Arnau

Realment és una música que es mereix més que està en un videojoc.
Crec però que Koji Kondo n'era molt conscient d'això i al 1999 va sortir una versió orquestrada de l'Ocarina of Time: Hyrule Symphony.
http://www.amazon.com/Legend-Zelda-Ocarina-Time-Symphony/dp/B000Q3E656

Molt recomanable.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates