31/12/09

Llums de Nadal Hero!

31/12/09 per Axel
Recordeu el vídeo de "Mi casa es mas heavy que tu"?

Doncs aquest any, un possible veí li ha copiat la idea. Realment no li arriba ni a la sola de la sabata al original, però només per la magnífica cançó que ha decidit posar i el seu contingut friki ja n'hi ha prou per fer-li un lloc al nostre blog.

la cançó és d’en Eric Johnson, Cliffs of Dover i fa posar la pell de gallina. Encara recordo les hores davant del Guitar Hero 3 intentant fer el mínim d'errors possibles. Després varen venir els "piques" amb el Dani a veure qui ho feia millor ;) A més, sembla que el roquer freak de les llums de Nadal també va passar llargues hores amb el Guitar Hero 3 i aquesta cançó, ja que el tema principal de les seves llums és el gràfic del masteler de guitarra del joc.

Bé, us deixo amb el vídeo d'aquest any.



Aquí la cançó amb una qualitat decent:



Per cert, a Youtube, el vídeo que varem posar de "mi casa es mas heavy que tu" li van treure la música per problemes de Copyright, però si voleu recordar-la aquí podreu trobar el vídeo amb el àudio..


Wizards Of Winter - Watch more amazing videos here

La cançó que va fer servir és Wizards in Winter de Trans-Siberian Orchestra



Per cert, que l'home en el seu moment va fer versions més nadalenques i no tan heavys...

Si feu una búsqueda a youtube amb el títol de la cançó es troben moltes cases d'imitadors. La gent no sap en què gastar-se els "cuartos", però com la original no n'hi ha cap.

Apa doncs, acabem l'any amb bona música!

Feliç any nou!

1 comentaris:

Arnau

El tio està fotent-li amb el Guitar Hero de la Wii mentre sona la música, que al final es veu la tele al costat, i la gent que passa flipa jeje.
Molt bo el final, star power!!! jajaja

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates