23/6/09

Reugenio - La reencarnació

23/6/09 per Axel
Eugenio, un gran humorista que fa 8 anys ens va deixar, però que, almenys en el meu cas, és inoblidable.

L'Eugenio i després el Rubianes... Són personatges que ens han donat moltes hores de rialles, que vulguis que no, et fan feliç encara que sigui uns minuts.

La pèrdua d'aquests personatges del humor, d'aquestes grans persones, et deixen una bona espina clavada on en molts moments t’emplenaven de felicitat, encara que fos uns pocs minuts, suficient per riure i oblidar-te dels problemes o fins i tot donar-te forces per enriua-te’n.


Però, i si poguessin tornar?

Gerard Jofre, el fill de l'Eugenio, ens ha descobert un personatge que és la viva imatge del seu pare, un clon, que fins si tot a ell se li posa els pels de punta al veure'l actuar.

De fet porta la mateixa camisa i el mateix penjoll que portava l'Eugenio quan actuava, cedits esclar per la familia.

Es diu Reugenio, i casi bé no se'n sent parlar per la premsa. Vol quedar al anonimat perquè la única intensió és de tornar a fer feliç aquells cors que segueixen amb aquella espina que tenen des de que ens va deixar.

De moment l'hem pogut veure a "el Club" el programa de l'Albert Óm de TV3. Però està en les mans de la família de l'Eugenio el seguir endavant amb aquest projecte.

Jo des d’aquí vull animar-los i convenç-se’ls de que ho portin endavant.

Amb tot això, tampoc volem oblidar rere del Reugenio, qui va ser l'Eugenio. Només volem reviure els bons moments que ens va donar.

Gràcies per reviure un mite.

Podeu trobar més informació a la web de "El Periódico"



3 comentaris:

Marta

L'Eugenio sempre amb el posat tant seriós, com si hagués de fer un discurs filosofal, explicava els acudits que feien tanta gràcia.

Anònim

Ho durem endevant i en breu es podrá veure en directe a Barcelona, Gràcies a tots.

Axel

Siguis qui siguis sembles ficat en el "meollo". Gràcies a vosaltres.

Nosaltres ho disfrutarem molt. :)

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates