2/6/09

E3: Project Natal - Una competencia realment dura per a la Wii

2/6/09 per Axel
Aquesta setmana ha començat l'E3 a Los Ángeles, la major convenció del món dels videojocs. I com cada any, porta les grans novetats que s'esperen dins d'aquest món.

Microsoft ha començat la setmana donant a llum un perifèric per a Xbox360 que, si realment és cert el que mostren, segur que revolucionará el món dels videojocs molt més del que ho ha intentat fer la Wii: Project Natal.

Es tracte d'una webcam 3D que pot reconèixer objectes, persones, moviments, expressions, distancies, etc... tot intel·ligentment sent possiblement el perifèric definitiu, ja que amb això ja no caldrà cap mena de "mando" per poder interactuar amb la pantalla.

Quan Sony va anunciar la PlayStation3 va comentar que es podria navegar pels menús de la consola de la mateixa manera que ho fà el Tom Cruise a "Minority Report" però de moment no hem tingut més noticies fins ara que Microsoft s'ha adelantat una vegada més.

Us deixo aquest video perquè opineu vosaltres mateixos, però francament, després de veure els anuncis que fa la Wii amb els seus jocs -que mostren més el jugador fent el pallús que el joc en si, tot i que després segueixes necessitant els botons per fer els moviments-, no em crec res.

En definitiva, realment és increïble.




Peter Molyneux també hi ha posat cullerada (sopera) en aquest progecte:



Actualització:

Un altre video, aquesta vegada si que ens ho podem creure ja que no hi ha "actors" interpretant...













5 comentaris:

Longinus

Jojojojoooooooooooooooooo.....

:D___________________

Tot i que ben mirat... espero que sigui tal com ho estan venent... xq no seria la primera vegada que ens intenten vendre la moto en aquest "mundillu"...

Axel

Sony també té guardat un sistema semblant. Podriem dir que és una mescla del mando de la wii i la cámara 3D de la xbox360.

És un mando y la Eyetoy juntes. Potser serà un sistema més barat que el de xbox i pot tenir sortida, pero no ha tingut molta acceptació en el E3.

Video del nuevo control de PS3

Longinus

Juasjuas però si és un pene nigeriano! xDDD

Això no té ni punt de comparació amb el Natal. És un mando de Wii amb detecció de situació espaïal... que se suposa que també tindrà el Wiimotion. Però una cosa és fer servir una mà, i una altra molt diferent, el cos senser i la veu :D

Axel

Confirmat, encara que sembli mentida, Project Natal funciona.

Els nois de Meristation ho han provat "en sus carnes" i asseguren que tan la demo de les pilotetes, com conduir un cotxe de Burnout Paradise amb pedals i volant imaginaris, és possible. A més també han provat la demo de Peter Molyneux també l'han provada...

Us deixo un enllaç on podeu llegir la seva experiència . Estic deixant de ser escèptic amb el Project Natal.

Longinus

Això pinta mooooolt però que mooooolt bé :D

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates