30/6/09

Joguines del futur

30/6/09 per Arnau
Últimament he vist algunes idees que podrien ben bé formar part del calaix dels jocs de molts nens d'aquí a no massa temps. Tenen pinta de ser d'aquests invents que si bé és possible que d'aquí a uns anys els veiem desfassats, en el seu moment obren el camí cap a noves possibilitats.

- Des de l'entorn universitari americà i amb la tecnologia de NVIDIA, matar zombies a cops de dit i utilitzant M&Ms com a bombes pot ser tant divertit com fer servir aquest dispositiu de realitat augmentada:



- Ubisoft està treballant en un joc d'estratègia en temps real al més pur estil Risk que porta per nom "R.U.S.E.", i atenció perquè ho està integrant amb el ja conegut Microsoft Surface. El resultat és aquest:



- I des del MIT (Massachusetts Institute of Technology) una idea amb un gran potencial: les Siftables. Aparentment fitxes com les de molts jocs de taula corrents, però no tenen res de corrent. Són conscients de la seva posició, inclinació, la proximitat d'altres fitxes, i més, vegeu...

4 comentaris:

Axel

Que diver lo del dispositiu de realitat augmentada :P Ja era hora que ho posessis! Ara que l'espera ha valgut la pena.

Les Siftables en quan baixi el seu cost de producció em fa l'efecte que ho veurem a moltitud de jocs de taula. De fet pot ser el "juegos reunidos" del futur!! :D

El R.U.S.E és un joc de xbox360/PC que no falta molt perquè surti. Els molt frikis dels de Ubisoft van fer un "port" al Microsoft Surface per demostrar la demo al E3 d'aquest any. Pero vamos no serà res comercial i em sembla que es quedarà en la demo només.

Básicament ho han fet per demostrar que el trailer que hi ha ara del joc no és tan increible com sembla i per alegrar ments frikis com la meva que quan van el veure van pensar "uala com molaria poder jugar així".

Mesclant le fitxes Sifttables i el Microsoft surface he recordat al Reactable

Arnau

Havia començat a editar l'alrticle i l'havia deixat com a esborrany perquè em faltava afegir lo de les Siftables. Ja no me n'havia enrecordat més. Per compensar, tres por uno.

Marta

Amb vosaltres sempre descobreixo tecnologia punta. Felicitats per la feina que feu!

Arnau

Home dir-ne feina d'això... jaja. Gràcies a tu per passar-te per aquí i deixar els teus comentaris Marta.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates