13/10/10

Game & Watch

13/10/10 per Arnau
Segurament molts dels que en major o menor mesura heu conviscut amb els videojocs, haureu tingut a les mans alguna vegada una de les primeres màquines de Nintendo, les anomenades Game & Watch o també conegudes a vegades per "maquinetes de doble pantalla".



Per diverses coincidències, després de tants anys, he recordat amb nostàlgia aquestes màquines que van començar a sortir als anys 80 i de les quals encara guardo una a casa. M'he posat a investigar i he vist que, com sol passar avui en dia en la era de l'Internet, existeixen veritables fans del tema. A part d'unes quantes versions dels jocs per GameBoy Advance i un parell de cartutxos per la NintendoDS (consola que precisament sembla que sigui una evolució d'aquestes màquines) editats només al Japó, també hi ha qui ha creat alguns emuladors pels jocs i els ha penjat a Internet.



Personalment m'ha fet molta gràcia tornar a fer saltar el famós Jumpman per salvar la donzella del (aleshores) malvat Donkey Kong, i des d'aquí faig una crida a Nintendo perque tregui un cartutxo per la NDS amb tota la col·leció de més de 50 jocs Game & Watch.

Nintendo sempre ens ha demostrat ser una campiona en quant a idees es refereix. Que segueixi així.

Actualització:

5 comentaris:

Longinus

A dia d'avui van bastant buscades, algunes més que d'altres. Al cash de tant en tant n'entra alguna i tot i que no es venen barates duren molt poc temps a l'aparador.

Axel

sembla mentida :). Jo recordo que tenia una que no era de nintendo de tir al plat. Estava molt currada!!

Però un colega tenia la del Mario i el Lugi de pastissers amb la qual es posava la máquina de costat i es jugaba a dos players. Senzillament genial.

(de fet no la posaves de costat, directament s'obria com un llibre).

Axel

Mireu, he trobat la que jo us dic, era molt divertida:

Mario Bros. G&W pastissers

Arnau

És curiós l'aspecte que tenien el Mario i el Luigi en aquest joc, tot i que a la portada es veien d'una forma més semblant a com els coneixem.

Crec que no són pastissers per això, omplen caixes d'ampolles. Si se't cau una a terra el jefe et monta un pollo de la vida jaja.

He trobat una web d'un payu suec que en té un porrón, afegeixo l'enllaç al post per si us fa gràcia veure-les.

Axel

Si el joc anava d'això. Però tens raó, deuen ser ampolles i nosaltres de peques pensant que eren pastissos amb les seves espelmes xDD

Pensa que en prou feines deuria tenir 10 anyets...

Ostiaaa surt la del Zelda, que gran era. També la tenia un altre colega i aquesta me l'havia deixat endur a casa. Era genial.

I veig que ni havia per "adults". No crec que a cap nen li molés el blackjack jejeje.

Crec que per culpa dels Game&Watch i les estones a l'autocar del cole, he sigut sempre un viciat.

PD: Per cert, als Mario Brawl surt com a personatge de lluita el "G&W" el personatge que solia sortir a aquestes maquinetes.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates