29/4/09

Acudit friki level hardcore

29/4/09 2 per Longinus

Boníssim xD Atenció al mussol de l'ORLY i al dramatic prairie dog (no reconec el tercer, em falta nivell de frikisme encara xD).

Mi casa es mas jevi que tu!

2 per Arnau
Ja té uns anyets aquest video, però no podia faltar en aquest blog.

28/4/09

BAFF - Festival de cinema asiàtic

28/4/09 1 per Longinus
Per qui li pugui interessar, us deixo la programació de pel·lícules que comença aquest mateix dijous 30. N'hi ha bastants de gratuïtes, i les de pagament van de 2 a 6€.

Cartellera.

M'interessa especialment "Avalon", dirigida per Mamoru Oshii, director de la pel·lícula de Ghost in the Shell. Llegiu la sinópsis, està prou interessant...

La fan dilluns 4 i dijous 7 a les 17h a l'espai cultural Caja Madrid. Gratuïta. Si algú es vol apuntar a la sessió de dijous només m'ho heu de dir :D

Prova d'alcoholemia

1 per Hari
No faig cap comentari, veieu-lo xD



El riure del policía es lo más x_DDDDDDDD

Grip Porcina?

12 per Hari
Els companys de Té la Mà María (blogspot.com) informen avui les veritats i mentides que existeixen darrera la "grip porcina" que ha aparegut de repent a varis països del món.

Segueix Estats Units manipul.lant a la població?

Fins quan aguantarem la seva monopolització económica i la seva xarxa de mentides?

" Quin és l'origen del nou virus que ja ha matat a més de cent persones a Mèxic? A qui beneficia aquesta epidèmia? Quina altres notícies està amagant? Para quins fins s'està utilitzant l'emergència a Mèxic?.

Estats Units pot estar fabricant armes biològiques en els seus laboratori, usant mostres de la grip aviar enviades per Indonèsia a l'Organització Mundial de la Salut.
Els laboratoris militars al llarg d'Estats Units han estat perfeccionant armes biològiques amb els virus porcí, aviar, l'asiàtic i altres malalties per a les quals no hi ha resposta immunologia.

En laboratoris de tot el país les malalties més virulentes han estat alterades de tal forma que no hi ha defensa contra elles, i han estat llançades en diverses parts del món. S'han dispersat a Àfrica, i han estat introduïdes per militars nord-americans.

El 1971 la central d'intel·ligència va proveir a exiliats cubans amb un virus que causa febre porcina africana. Sis setmanes després, un brot de la malaltia va obligar al govern cubà a sacrificar a mig milió de porcs. Deu anys després la població va ser atacada per una epidèmia de dengue transmesa per mosquits, que es va estendre per la illa emmalaltint a més de 300 mil persones i matant a 158 (dels quals més d'un centenar eren nens menors de 15 anys).

L'actual histèria provocada pel virus porcí podria donar grans guanys a Donald Rumsfeld. L'exsecretari de Defensa de Bush és directiu des de fa 20 anys del laboratori Gilead Sciences, Inc. amb seu a Califòrnia i que te a la seva divisió de laboratoris a la suïssa Roche que fabrica i té els drets de "Tamiflu", el suposat remei contra la grip porcina que aterroritza al món."

(Cliqueu aquí per veure l'article sencer)

DVD d'èxit a Japò "Fitness Echii"

4 per Axel

Tots sabem què sonats estan els japos, i després de la prova del Dani ara en poso una altre.

Es veu que acaba de sortir a la venda un DVD de Fitness que ha tingut tal éxit que ha venut totes les seves còpies en tan sols 3 hores! i a més s'ha posat de cop a la primera posició de més venut de Amazon Japó.

La peculiaritat d'aquest DVD de Fitness és que, a part d'ensenyar-te a fer abdominals, flexions i demés exercicis la protagonista et mostre altres encants... Està fet en anime i no penseu que és un DVD X; realment al video no surt res però és una insinuació redere una altre, és un dibuix però la seva pechonalitat et posa tonto,per exemple, quan se li escorrer un tirant de la samarreta mentre fa flexions....

Crec que l'èxit d'aquest DVD al japò radica en la obsenitat de la població que poden amagar excusant-se redere del fet que "només és un DVD de Fitness".

Quien calla otorga, i em sembla que al Japò, pel carrer ningú diu ni mú:

Gràcies al Marc per l'avís!



font: Zonafandom.com

La surrealista publicitat japonesa.

6 per Longinus
La publicitat al Japó és un tema que donaria per estona. Si us penseu que aquí ens inflen amb anuncis aneu llestos... ni punt de comparació. Els japos són literalment bombardejats amb publicitat de tot tipus les 24 hores. Imagino que si vam ser capaços de suportar-ho dues setmanes va ser principalment perque de la part auditiva/escrita, obviament, no pillavem ni papa xD

Tot i així, si d'alguna cosa no poden queixar-se és de ser bombardejats amb una publicitat d'alló més original... o absurda, segons es miri. No tinc gaire clar si ser publicista al Japó deu ser una feina complicadíssima o tot el contrari, fer la primera vajanada que se't passi pel cap...

"Y para muestra un botón" que diuen... Anunci de Suntory, una coneguda marca de refrescs (em vaig portar de souvenir una llauna d'un refresc Suntory de cirera amb motius sakura la mar de bufona ^^).



Penseu per un moment les conseqüències a nivell psicològic que tindria sobre la població l'emissió d'aquest anunci al nostre país... xD

El més fotut de tot es que la major part de la publi té un nivell de surrealisme similar. Creieu-me... ho he viscut...

27/4/09

Moonwalking

27/4/09 2 per Arnau
Crèieu que el mític "Moonwalk" era un pas original de Michael Jackson? Que equivocats que estàveu doncs. Si és que tot ho ha inventat la natura abans.



I un digne aprenent al ritme d'una altra gran cançó: Una de pipas pal pájaro!

La Terra, segons Neal Adams

5 per Hari
Animació del Sr. Neal Adams a on explica la formació, dil.latació i colocació de La Terra segons la seva teoría; una teoría que ha regirat els principis de molts escèptics (veieu comentaris del vídeo) i ha sigut tema de debat a varis països de l'estranger.

Espero traduïr el vídeo quan tingui una estona i us ho transcric al català aquí mateix :)

25/4/09

Star Wars a quatre

25/4/09 3 per Arnau
Fa quasi dues setmanes que funciona el blog i encara no havia caigut res de Star Wars, això començava a ser preocupant.

La de vegades que he vist aquest video, el tio aquest és un crack.

Imitadors d'un divertit bug del Goldeneye

2 per Unknown
Navegant pel meneame he vist una notícia que segur que us interessa. Aquí tenim una mostra de fins a on arriba l'obesessió humana pels videojocs i el frikisme en general. Imitadors d'un divertit bug del videojoc GoldenEye de Nintendo 64.




La versió d'un Japo loco que m'ha fet riure, concretament a la meitat del video.



Vull propossar un concurs per fer una versió d'aquest o altres bugs. Segurament si no teniu habilitat per travessar les parets, millor deixarem el Half Life de banda. Però segur que més d'un de vosaltres ha despullat alguna vegada als Sims. En fi, s'obre un forum de discussió, jeje.

1ºversió IDDQD, pels carrers de Gràcia, carregats d'amo i amb les tres targetes (la vermella, la verda i la del caprabo)

Pintant una cançó

3 per Axel
Us veieu capaços de treure l'artista que teniu dins i pintar una cançó? Si si, pintar-la.

Els nois de Herraiz Soto & Co., Badabing! i Jossie Malis han creat una página artística a la Virginia, la guanyadora de l'última edició d'OT que s'ha posat el nom de LaBoat (La Boîte - Discoteca en francès) i francament, tot i que el nom pel meu gust es algo cutre (hi ha una sala de concerts a Barcelona que també es diu així oi?) el single és enganxifós i la web de la que us parlo és genial.

Ha guanyat el premi a millor web del més i si voleu provar això de poder pintar una cançó endavant.

24/4/09

Final del torneig internacional de Street Fighter 4

24/4/09 3 per Longinus
Celebrat a Estats Units i amb un muntatge digne de veure, un cop més es va endur el premi el japonés Daigo, un famosísim jugador que sempre porta el Ryu.



Sens dubte el millor round de tots el primer per com aguanta el seu rival quan sembla que ja l'ha tombat.
Qué Axel? No t'han entrat ganes de revenja de la somanta palos que us vai fotre a tots l'últim dia? xDDD

Recopilatori gentucilla APM

0 per Longinus
Quins personatges... tot i que jo d'aquests me'n trobo a diari xD

Ciento y pico de venas en alcohol:


Mentalista:


Qué guarra la rubia!!:

Congelats

6 per Arnau

La única paraula és Espectacular!

http://www.cinema.philips.com/?ls=gb_en

Feu clic als globus blaus que van apareixent al llarg del timeline de la película per veure comentaris dels creadors.

Els Fantasmes del Pacman

2 per Axel
Segurament tots vosaltres (Com hi hagi algú que no, no és digne de seguir llegint!! xD) recorda el Pacman i com tenia la curiositat de que cada fantasma tenia el seu propi comportament el que seria la IA de l'epoca...


Ofegant-me per la xarxa he trobat per casualitat la descripció de la personalitat de cada un dels fantasmes.

És molt friki però curiós.



pacman fantasma amarillo clyde pokey

El fantasma amarillo se hace llamar Clyde, aunque su verdadero nombre es Pokey (Otoboke en japonés). Este nombre significa lento, aunque su velocidad no parece ser distinta de la del resto de fantasmas.

Es por ello que cuando fue denominado lento, no se refería a la velocidad con la que va por el laberinto, sino a lo lento y estúpido que podría ser tomando decisiones.

Si nos fijamos en las direcciones que toma en cada laberinto, veremos que Clyde en realidad no persigue a Pacman. Quizás no sienta una especial aversión a él y no sea tan vengativo como los demás fantasmas, o por otra parte, sea tan estúpido, que se pierda dando vueltas por los pasillos.

pacman fantasma azul inky bashful

El fantasma azul se hace llamar Inky. Su verdadero nombre, Bashful (en inglés, tímido) hace ver que sus movimientos son también, bastante irregulares.

Inky tiene un claro problema de inseguridad. Generalmente, evita entrar en contacto con Pacman debido a sus miedos y se aleja, sin embargo, si está cerca de sus hermanos Blinky y Pinky, se siente más fuerte, aumentando su seguridad y volviéndose mucho más agresivo.

pacman fantasma rosa pinky speedy

Pinky es el fantasma rosa, también llamado Speedy (en inglés, rápido). Este fantasma es bastante metódico, y aunque tampoco es denominado rápido por su velocidad, es muy veloz tomando buenas decisiones.

El fantasma rosa camina por el laberinto analizando y pensando bien todos sus movimientos, trazando en un mapa los caminos más próximos a Pacman. Se lleva muy bien con su hermano Blinky, con el que le encanta ponerse de acuerdo para realizar encerronas y trampas. Sin duda, es el más inteligente.

pacman fantasma rojo blinky shadow

El fantasma rojo se llama Blinky y es conocido como Shadow (en inglés, Sombra). Es el más agresivo de los cuatro fantasmas, y su nombre viene dado porque casi siempre es la sombra de Pacman persiguiéndolo incansablemente.

Es posible que Blinky tenga alguna oculta razón por la que odia tanto a Pacman, ya que conforme pasa el tiempo, Blinky entra en un estado de furia insostenible en la que se vuelve muy agresivo y es conocido con el nombre de Cruise Elroy (el crucero Elroy).

pacman fantasma rojo cruise elroy

El origen de este apodo puede basarse en Elroy (en irlandés, joven de pelo rojo) por el color del fantasma, Leroy (en francés, el rey) por convertirse en el fantasma más peligroso y Cruise (en inglés, crucero) por la rápida velocidad que adquiere al volverse furioso.

Imágenes originales y artículo basado (no traducción literal) en: Blinky, Inky, Pinky and Clyde de Ashley Davis.

font: http://www.emezeta.com/

23/4/09

Transglobal Free Press - el diari lliure -

23/4/09 6 per Axel
La crack de la Ruth ens ha deixat un reagalet a la web/blog www.transglobalfreepress.com!

Transglobal Free Press és un espai web 2.0 dedicat a la publicació d’articles, reportatges, notícies, opinions etc. i a la creació de magazines per part dels usuaris. Diguem que és una prensa lliure on tothom pot posar el que li sembli. Està en anglés, castellà o català, i cada idioma té les seves noticies.

Gràcies a la Ruth "Amics de Gràcia" forma part de la secció Magazines en català! No crec que gaire gent entri a fer un cop d'ull, però això és com un bar de colegues on es reuneixen cada cap de setmana per petar la xerrada i fer els freaks. Ara que, al bar i pot entrar qualsevol, i si vol, pot fer una partida a cartes o un duro (dígali duro, dígali "chupicombate!") amb nosaltres. Benvingut sigui!

http://www.transglobalfreepress.com/magazines.html

"D'aquí a poc temps podrem viure mil anys"

10 per Axel


En el futur previst per Aubrey de Grey (Londres, 1963) no hi ha ni càncer, ni infarts ni cap malaltia mortal, sinó una panòplia de teràpies reparadores que seran capaces de revertir el procés d'envelliment. "Els humans --repeteix amb insistència-- viuran 1.000 anys en una espècie d'eterna joventut".

Amb una barba quilomètrica i aspecte juvenil, De Grey és un científic pintoresc que l'últim que provoca és indiferència. Per començar, no és ni un metge ni un biòleg, sinó un enginyer informàtic especialista en anàlisi de dades genètiques. N'hi ha que s'hi refereixen com el guru de l'antienvelliment, mentre que d'altres el qualifiquen de personatge excèntric propi de l'univers de Tolkien. La setmana passada va anar a Barcelona convidat per la Fundació La Caixa per impartir una conferència a CosmoCaixa.

Les seves teories poden resultar complexes, però el seu objectiu, no: "L'envelliment és una malaltia que causa dolor i mata --explica en una entrevista--. ¿Per què no l'eradiquem?" I, ja posats a demanar, ¿per què no 2.000 anys de vida? "Mil anys és òbviament un càlcul aproximat --afirma el gerontòleg--. Encara que deixem de morir per causes naturals, res pot garantir que no patirem un atropellament o un accident mortal. Mil anys és avui dia la possibilitat mitjana que tenim de sucumbir a una mort violenta".

• El gerontòleg confia que la medicina reparadora podrà frenar l'envelliment
"Entre morir de càncer i avorrir-me durant segles, trio la segona opció"

DONANTS PARTICULARS
El científic encapçala la Methuselah Foundation i un programa anomenat SENS (www.sens.org), sufragat per particulars, que té com a objectiu investigar teràpies contra l'envelliment. Segons Aubrey de Grey, totes les lesions causades pel pas dels anys es podrien reparar. "L'envelliment està format per diferents lesions, classificables en set tipus, que s'acumulen al cos i que poden ser tractades de manera separada encara que es manifestin de manera simultània". En alguna de les set estratègies de SENS s'hi està a punt de trobar tractament, però assumeix que en d'altres encara poden passar unes quantes dècades, com per exemple per evitar les mutacions a l'ADN que originen el càncer. "És la part més difícil de resoldre perquè l'evolució està de part seva. Mentre que altres aspectes de l'envelliment són estàtics, el càncer evoluciona constantment".

En una vida futura imaginada per De Grey totes les edats no s'allarguen d'una manera proporcional. Hi seguirà havent nadons, nens i joves, però quan s'arribi a la maduresa ja no s'envellirà més. "Podrem quedar-nos en l'estat físic dels 25 o 30 anys tant de temps com visquem --diu De Grey--. No tindrem mai el declivi que es produeix a partir d'aleshores". Per mantenir-se a punt, això sí, els homes passaran cada 5 o 10 anys una espècie d'ITV que els substituirà teixits o òrgans envellits. "Hem estat dissenyats per viure 80 o 100 anys, però, com si fóssim un cotxe a qui se li van canviant les peces, aconseguirem viure molt més".

"Crec que tenim un 50% de probabilitats d'aconseguir l'objectiu en 25 o 30 anys, sempre que la investigació estigui ben finançada i es comenci aviat. Si no hi ha sort, és evident que podrien ser 100 anys, però jo sóc optimista: els nens actuals potser en disfrutaran". No fumar, cuidar el pes, fer exercici i altres factors lligats a l'estil de vida ajuden a allargar la vida i a acostar-la al màxim potencial, explica De Grey. Amb tot, malgrat que ja s'ha aconseguit duplicar la longevitat de ratolins mitjançant dietes hipocalòriques i medicina regenerativa, a l'investigador no l'apassiona aquesta línia. Amb una vida saludable, insisteix, "només podrem arribar a 120 o 140 anys".

"Hi ha coses que causen lesions que no són negociables, que no les podem evitar. Per exemple, hem de respirar encara que això doni lloc inevitablement a l'oxidació i als radicals lliures". "És possible que una part del treball consisteixi en enginyeria de teixits i en creació d'òrgans de manera artificial --prossegueix--, però jo crec que la majoria de les teràpies no utilitzaran la cirurgia. En serien un exemple les cèl.lules mare que són injectades a la sang i que es dirigeixen a l'òrgan correcte per fer-hi una reparació". O també els gens creats per enginyeria que inclouen informació per reparar òrgans sense haver-los de canviar.

Segons la seva opinió, l'envelliment no té cap funció en l'evolució. "No és necessari --resumeix--. A la natura, cap animal arriba a vell perquè abans es mor de gana o a mans d'un depredador". De fet, es podria dir que envellir és un invent humà. Per cert, ¿què farem amb tants anys de temps lliure? "No en tinc ni idea --conclou De Grey--, però sí que sé que aquest és el tipus de problema que m'agradaria tenir. Si he de triar entre morir de càncer o avorrir-me, m'estimo més la segona opció".



font: www.elperiodico.cat
Article recomenat per la Ruth.

22/4/09

"El desfiladero de la muerte"

22/4/09 5 per Axel
Dícese de la región vasca donde antaño los vascos se comunicaban con algo parecido al sistema indio americano... pero algo más ruidoso.

Gran pel·licula americana del far-west on els protagonistes són els bascos. No te pérdua.

21/4/09

És possible la vida sense Carboni?

21/4/09 5 per Axel
He trobat un article força interessant i bastant friki que comenta la possibilitat de vida sense la molècula de carboni (C4).

Al món de la ciencia ficció ja se n'ha fet cas del tema com ja sabeu i el curiós és que l'element just per sota del carboni, i el que podría ser més capaç de formar un altres tipus de vida, és el silici, un metall.

És interessant com la ciència ficció ens fa bastant creible la possibilitat de vida artificial i fins a quin punt se'n pot di artificial. A la meva feina, a vegades em sento operant un ordinador i visitant a pacients. Altres haig de donar el pésam al usuari de que el seu PC ha mort i totes les dades s'han perdut... Realment hi ha tanta diferencia? Hi ha possibilitats de que la ciencia ficció acabi sent una realitat?

En aquest article es parla sobre tot això i comenta moltes noveles que segur que entre tots les coneixem totes (que som una colla de frikies!). Si alguna no la coneixem potser va sent hora. Segur que ens interessa.

Que aprofiti!

PD: Que consti que parlo sota plena ignorancia! Deixeu els vostres comentaris que segur que són molt interessants.

Quí vol parella existint aixó?

3 per Longinus
Bé, ja que avuí tenim el dia chorra arrodoneixo amb una parida argentina absurda 100% però que em va fer gracia. Qué voleu? Sóc així de curtet xD

Amb tots vosaltres... MUUUUÑECA SYSTEEEEEM!!!

Efecte de les drogues a les aranyes

0 per Axel
Un grup de científics qualificats han fet uns experiments drogant aranyes i han descobert coses prou interessants com la similitud amb l'esser humà en algunes reaccions.

Un altre clàssic:

Com es pot ser tant curt argggggggg!

5 per Arnau
No podia faltar, Maruja!!!!!!



El Bruto

0 per Axel
El Bruto és un joc flash que el Roger m'ha ensenyat. És del tipus de joc de torns diaris, on portes un gladiador que va pujant de nivell a mesura que lluita amb altres gladiadors.

si feu clic aquí creareu un gladiador i lluitareu amb mi! Sort i que comenci el combat!

20/4/09

30 Minuts: Fent @mics

20/4/09 0 per Axel
Ahir al "30 minuts" van fer un reportatge força interessant sobre les xarxes socials tipus facebook:

El programa "30 minuts" aborda el creixement exponencial de les xarxes socials per internet. Facebook, Myspace, Fotolog, Twitter... són utilitzats cada dia per centenars de milions de persones arreu del món.


És interessant si teniu una estona (30 min. xD) feu-li una ullada.

3 a la carta: Fent @mics.

18/4/09

TETRIS XXL

18/4/09 2 per Axel
Us agrada el Tetris?

Pues toma tetris....

Aixó sí que és una caracterització

3 per Longinus
Veient el "nivelón" que han aconseguit en la última peli de Dragon Ball en tema caracterització (suposo que en la resta també) aquí us deixo la mostra de com havia de ser un Krilin real com Deu mana:

KRILÍN REAL

En realitat la foto pertany a Lord Voldemort, un dolent de la propera peli de Harry Potter, "Harry Potter and the Half-Blood Prince".

Però no em direu que canviant el color de la pell i posant els punts del front no seria clavat!! xD

Spotify: música aquí i ara

2 per Axel
Ja ser que ja el coneixeu, però ho poso per si algú que comença a visitar aquest blog encara no el coneix.

Spotify és un programa gratuït per escoltar música per streaming de molts grups, géneres, i fins i tot álbums sensers.

Si voleu registrar-vos gratuïtament sense necessitar una invitació podeu fer-ho a partir d'aquest enllaç.

Cada 4 o 5 cançons surt un anunci de publicitat que no sol durar més de 10 segons. Val molt la pena sobretot per descobrir també nous grups i cançons amb les opcions de "Radio". Escull escoltar tots els álbums que tenen del grup que més t'agrada o bé personalitzar-te una radio amb grups que s'assemblen al que tu has escollit.

Proveu-lo i ja em direu. Espero que la cosa duri.

17/4/09

Una bandeja para cargarlos a todos

17/4/09 0 per Axel
Quizá muchos, la mayoría, no hayan oído hablar demasiado a menudo de Qualcomm. Sin embargo, cientos de millones de usuarios de teléfonos móviles en todo el mundo se benefician de alguna de las tecnologías desarrolladas por esta compañía norteamericana fundada hace ya 24 años. Sin ir más lejos, es muy probable que el microchip que permite que su terminal funcione haya sido diseñado y fabricado por los ingenieros de Qualcomm. De hecho, una buena parte de los móviles que hay en el mercado, de casi todas las marcas, llevan en su interior un "corazón" hecho por Qualcomm. Sin ellos, la tercera generación de móviles (3G) no se habría desarrollado como lo ha hecho.
La razón por la que esta empresa que vende a otras empresas, y no al consumidor final, aparezca entre estas notas, es precisamente el hecho de que de sus hornos acaba de salir un nuevo procesador, llamado "Snapdragon" y destinado, una vez más, a revolucionar el mundo de las comunicaciones móviles.
Además de mucho más potente (corre a velocidades de un Gigahercio, la misma de muchos ordenadores portátiles y más del doble de lo que es habitual en un móvil), Qualcomm ha conseguido esta vez un procesador que consume mucha menos energía que sus predecesores con lo que, además, extiende enormemente la duración de las baterías de los dispositivos que lo incorporen en el futuro.

Esta «bandeja» es capaz de recargar el móvil con solo dejarlo encima de ella. El móvil o cualquier otro dispositivo electrónico, desde auriculares a reproductores de MP3, cámaras de fotos, etc.


Algo realmente importante, por ejemplo, en unos teléfonos móviles con pantallas cada vez mayores, que reproducen vídeos, música, llevan cámaras fotográficas, navegan por internet e incluyen GPS. Por el momento, sólo un teléfono (fabricado por Toshiba y de próxima aparición) incorpora el nuevo chip. Y dará mucho que hablar por sus prestaciones, su rapidez y su fiabilidad. Pero no será el único. Tendremos, por supuesto, muchas más ocasiones de hablar del asunto en apenas unos meses.
Pero Qualcomm no solo diseña microprocesadores para teléfonía. Sus campos de investigación abarcan mucho más, desde el diseño de nuevas pantallas más eficientes a sistemas de prestación de servicios que están siendo estudiados con atención por operadores de todo el mundo.

Pero para muestra, un botón. Entre las novedades de Qualcomm para esta edición del Mobile World Congress de Barcelona, destacamos el cargador universal inalámbrico que aparece en la imagen. Parece, y es, una simple bandeja, similar a la que hay en la entrada de muchas casas para dejar las llaves y la cartera nada más entrar por la puerta. Solo que esta "bandeja" es capaz de recargar el móvil con solo dejarlo encima de ella. El móvil o cualquier otro dispositivo electrónico, desde auriculares a reproductores de MP3, cámaras de fotos, etc. No resulta extraño que se haya convertido en una de las mayores "atracciones" de la feria este año.

Además de mucho más potente, Qualcomm ha conseguido esta vez un procesador que consume mucha menos energía que sus predecesores con lo que, además, extiende enormemente la duración de las baterías de los dispositivos que lo incorporen en el futuro


Se trata, por ahora, de un prototipo, así que no se lance aún a buscarlo en las tiendas. Aunque pronto, muy pronto, la tecnología se extienda y dispositivos de este tipo sustituyan para siempre a los viejos e incómodos cargadores.

------------------

Segons tinc entès a Estats Units ja en venen.

16/4/09

La dona amb el millor físic del món

16/4/09 1 per Axel
Bé, fins que no es demostri el contrari en aquest enllaç podreu veure la dona amb el millor físic del món.

Brutal...

Enllaços insteressants

0 per Axel
Hem afegit una nova eina al blog: "enllaços interessants". La intensió és que aneu posant enllaços web que trobeu interessants tant frikis com d'utilitat, però això si, que no siguin tan obvis com "meristation", Facebook", etc...

Començo jo posant un enllaç d'un blog on podrem trobar tota mena d'eines de disseny per a creacions web, photoshop, i altres eines. A mi m'ha semblat interessant :)

15/4/09

Il·lusió auditiva

15/4/09 0 per Axel
Seguint la dinámica de la barberia virtual...

Si aneu repetint continuament el video dona la sensació de que el audio no deixa mai de pujar de tó.




Head tracking amb un wiimote

2 per Longinus
Crec que aquest no podia faltar...



Half real life

2 per Arnau
La veritat és que no sé què és. Es parla d'una possible promo del futur "Half-Life 2: Episode 3", d'un anunci de Samsung, o simplement de la sobrada d'un videoaficionat, en qualsevol cas té tela.

El Senyor Roda

1 per Arnau
Si amics, han fet un joc rollo GTA que passa a Barcelona: The Wheelman. La primera impressió és bona, hi ha zones de la ciutat realment ben recreades, però quan comences a analitzar veus que la fase de documentació sobre casa nostra es va quedar una mica a mitges...

Sort que en Vin Diesel ha vingut per arreglar les coses ¬¬

14/4/09

Alguns canvis al blog.

14/4/09 0 per Axel
Tot just hem començat aquest blog per a nosaltres, anem fent proves i ara mateix hem fet aquests canvis:

· La nova direcció és http://amicsdegracia.blogspot.com
· Una plantilla més vistosa (hi ha problemes amb enllaços)
· Incorporació d'un àlbum de fotos

A l'álbum de fotos sortirà qualsevol fotografia que estigui a Picassa i tingui de paraules clau "amics de gràcia". Cualsevol pot fer que sortin les seves fotos aquí si obre una conte a Picassa i crea un álbum que es digui així. Si preferiu un altre servidor de fotografies com Flickr es pot configurar :)

Proposeu cosetes va!

Big Dog Boston Dynamics

0 per Axel
Aquest és l'original:

BigDog parodia

2 per Unknown
Aquí el vídeo del big dog. No more comments.

13/4/09

Per començar

13/4/09 2 per Arnau
Cascos i ulls tancats. Espectacular

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates