28/4/09

Grip Porcina?

28/4/09 per Hari
Els companys de Té la Mà María (blogspot.com) informen avui les veritats i mentides que existeixen darrera la "grip porcina" que ha aparegut de repent a varis països del món.

Segueix Estats Units manipul.lant a la població?

Fins quan aguantarem la seva monopolització económica i la seva xarxa de mentides?

" Quin és l'origen del nou virus que ja ha matat a més de cent persones a Mèxic? A qui beneficia aquesta epidèmia? Quina altres notícies està amagant? Para quins fins s'està utilitzant l'emergència a Mèxic?.

Estats Units pot estar fabricant armes biològiques en els seus laboratori, usant mostres de la grip aviar enviades per Indonèsia a l'Organització Mundial de la Salut.
Els laboratoris militars al llarg d'Estats Units han estat perfeccionant armes biològiques amb els virus porcí, aviar, l'asiàtic i altres malalties per a les quals no hi ha resposta immunologia.

En laboratoris de tot el país les malalties més virulentes han estat alterades de tal forma que no hi ha defensa contra elles, i han estat llançades en diverses parts del món. S'han dispersat a Àfrica, i han estat introduïdes per militars nord-americans.

El 1971 la central d'intel·ligència va proveir a exiliats cubans amb un virus que causa febre porcina africana. Sis setmanes després, un brot de la malaltia va obligar al govern cubà a sacrificar a mig milió de porcs. Deu anys després la població va ser atacada per una epidèmia de dengue transmesa per mosquits, que es va estendre per la illa emmalaltint a més de 300 mil persones i matant a 158 (dels quals més d'un centenar eren nens menors de 15 anys).

L'actual histèria provocada pel virus porcí podria donar grans guanys a Donald Rumsfeld. L'exsecretari de Defensa de Bush és directiu des de fa 20 anys del laboratori Gilead Sciences, Inc. amb seu a Califòrnia i que te a la seva divisió de laboratoris a la suïssa Roche que fabrica i té els drets de "Tamiflu", el suposat remei contra la grip porcina que aterroritza al món."

(Cliqueu aquí per veure l'article sencer)

12 comentaris:

Longinus

És possible, de fet ho estàvem comentant a casa veient les notícies. Podria ser perfectament que el virus hagi sortit d'un laboratori, que s'estigui experimentant amb vides innocents, i que tot plegat la indústria farmacèutica s'ompli les butxaques.

¿Mesura anticrisi? Ves a saber... crec que certes coses no les sabrem mai del cert.

Tampoc descarto la idea de la psicosi. Teniem psicosi crisi, ara tenim psicosi porcina. La qüestió és tenir a la població acollonida. Un colectiu acollonit és un colectiu més predisposat a seguir "consells".
En aquest sentit, els mitjans d'informació tenen el poder absolut.

Axel

Amén.

Hari

Es que és totalment cert el que dius.

I a sobre, quan més acollonit més "domesticable"....

Axel

De totes formes això que has posat Ruth són teories.

Hari

Bueno, són teoríes pero jo no veig gens d'escepticisme a la xarxa, a la tele, a la premsa, a cap lloc.

Serà per algo, no?

La gent està farta de creure que la natura fà el que li rota amb els sers humans. Em penso que hi ha més veritat que mentida en aquest article.

Longinus

Axel, pot ser intencionat o no, això no ho sabem, però les conseqüències són les que són i més d'un en sortirà beneficiat, i això és un fet.

Axel

Està clar, però només cal anar a les noticies del google o a qualsevol web per veure centenars de teories. Està clar que aquestes coses no son fruit de la natura. Però l'article està escrit com assegurant el que s'indica, i crec que és necessari que quedi clar que son teories.

Igual que la febre aviar, baques boges, i febre porcina. Ja es deia en el seu moment que era pur márqueting per fomentar el consum de la carn que es consumia menys per equilibrar el mercat.

Aquest món és un fástig. 150 morts a Méxic no és res. Collons que és la ciutat amb més població del món! I els mitjans de comunicació no especifiquen gens, Mexic ciutat o el país sencer? que són més de 100 milions dhabitants! 153 és una misèria, i tampoc especifiquen edats ni estatus social. Els mitjans exageren perquè la cosa està molt tranquila i ara per ara el tema "crisis" està molt sobat.

Longinus

Clar, aquí resideix el poder dels mitjans. Poden ferne d'una xifra el que vulguin i acollonir mig mon amb ella. Per això, més que d'ón surt, em penso que és més preocupant l'ús que se'n fa de tot plegat...

Axel

Amén x2

Axel

Mireu qué he trobat:

http://aedru.org/VARIOS/CRISIS/Bookmarks----crisi.htm#mexico És bastant sensacionalista, em fa mandra verificar si tot això es veritat, però no veig que costi gaire informar-se'n.

Hari

La premsa d'allà no es la mateixa que la d'aquí.

El que surt en aquest link pot ser totalment cert, tenint en compte que estàn moltíssim més aprop d'estats units que nosaltres i la informació es filtra molt més que a Europa...

Jobove - Reus

hi han varies formes de veure la realitat, està informats ens farà lliures

una abraçada

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates