20/8/10

La PS3 ja ha estat piratejada

20/8/10 per Axel

PSJailbreak és el primer "modchip" capaç de fer i carregar copies de seguretat dels jocs a la PlayStation 3. A més, aquest modchip és USB i no cal cap mena de modificació a la consola, exceptuant la instal·lació d'un software.

En principi el software no hauria de deixar cap rastre a la consola, però des de la web de EOL encara s'estan fent proves per confirmar això i altres coses com la seva legalitat. És normal que amb un producte així es tingui desconfiança, no deixa de ser un negoci a costa del pirateig.

El fabricant afirma que el producte és legal ja que el software està compilat amb el SDK 1.92 de Sony però escrit íntegrament per ells.

Bàsicament el procés d'instal·lació del modchip és aquest:

  1. Es connecta el modchip USB amb la consola apagada i desendollada de la corrent.
  2. S'endolla la consola, i es prem el botó "power" i seguidament el botó "select".
  3. Quan el led del modchip es posi verd voldrà dir que està funcionant correctament.
  4. Després s'ha d'instal·lar el software Backup Manager des d'un dispositiu USB extern.

Una vegada instal·lat el software, el modchip USB no podrà ser desconnectat de la consola. Si es fa la consola no arranca. Tot i així el software es pot desinstal·lar per deixar la consola com estava en un principi i preservar la garantia.

Les copies dels jocs es poden fer tant al disc dur de la consola com a un dispositiu extern, però sembla que el procés pot tarda vàries hores.

PSJailbreak encara no està a la venta, segurament a principis de setembre ja estarà a la venta a les clàssiques tendes online a un preu d'uns 100€.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates