2/7/10

Versus by XPYC Team

2/7/10 per Axel
En el món on la paraula friki té més significat, sempre hi ha hagut la necessitat d'enfrontar en un combat personatges coneguts que tenen alguna cosa a veure però mai s'han conegut. No cal anar molt lluny per recordar aquells combats de la MTV amb ninots de plastilina en el programa Celebrity Death Match on famosos s'enfrontaven entre ells en un combat de lluita a mort.

Un grup d'animadors russos anomenats XPYC Team ha anat més enllà; a la web de vídeos tvigle.ru tenen un canal on podem veure VERSUS, uns curts d'animació on s'enfronten tot tipus de personatges (o no) trets del món dels videojocs, cinema, cómics, esport o televisió. Una animació senzilla però molt ben acabada, inspirada potser en el clàssic Xiao-Xiao, amb un humor absurd que en ocasions es podria classificar com a NSFW (No Safe For Work) o dit d'una altre manera, pujadets de to i/o bastant gores.

Us poso un exemple futbolero per seguir la tònica del mundial. Però us recomano que us passeu pel seu canal i mireu tots els vídeos que pugueu. Sembla que no acabin mai i nhi ha de molt bons!

Cristiano Ronaldo VS Ronaldinho

canal XPYC Team tvigle.ru (aquí estan tots els vídeos).
Feu clic a l'enllaç "Смотреть видео канала" per fer una reproducció automàtica de tots els vídeos.

PD: Té gràcia intentar endevinar quins son els personatges que s'enfronten. Els reconeixeu tots?

1 comentaris:

Arnau

Realment el nivell de frikisme és força elevat jaja.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates