14/6/10

Anima't amb el E3

14/6/10 per Axel
Aquesta setmana (del 15 al 17) comença l'esperat E3 2010 i tot i que encara no ha començat ja han sortit alguns trailers de jocs que anunciaràn al E3.

Us en poso dos a la nostre secció d'animat per la seva alta qualitat en quan a animació 3D, en quan als jocs... Bé, de moment es discuteix si estaran a l'altura de les animacions.

Star Wars - The Force Unleashed II


Assassin's Creed - Brotherhood (III)


Deus Ex: Human Revolution


Need for Speed: Hot Pursuit


Monkey Island 2: Special Edition



DRIVER: San Francisco

presentació del joc original en carn i ossos

9 comentaris:

Arnau

Al principi he dubtat si era animació o no, crec que aviat serà difícil distingir-ho. Molt bé haurà d'estar el joc per arribar a l'alçada del trailer jaja.
El segon video està suprimit.

Axel

Segon vídeo arreglat :)

Oi que hi ha moments en el de Star Wars que el tio podria ser un actor? No ser, a lo millor han fet alguna espècia de mescla... És impressionant.

Arnau

El segon tela també. I què hi feies tu en el carro Axel?

Axel

Tirar d'ell?

...

Longinus

Jurjur...

Suposo que heu vist el Konnect i el nou disseny de la 360 no? El primer, si surt a un preu raonable serà com per pensar-s'ho... però he llegit rumors de 180€... en aquest cas tocarà esperar que entri un al cash :D

Axel

Kinnect. La Xbox360 slim en principi costará 300$ s'ha de deduir que a europa sortirá com una elite+l'adaptador wifi (al 16 de juliol ho sabrem, surt pel meu cumple! xD).

No m'extranyaria que costés 300€ oficialment... A mi el que més m'atrau és que sigui taaaant silensiosa com diuen que és...

Volia fer un petit especial del E3 pel blog. Intentaré recollir el més destacat com la 3DS i la seva tecnologia 3D sense ulleres!

Axel

He actualitzat el post posant 3 vídeos més.

Longinus

Juer peaso indirecta per que te la regalem juasjuasjuas!! ;)

Jo a no ser que rebenti la que tinc passo, el disseny no em convenç massa... El punt a favor seria sens dubte la ausència de soroll, tot i que això s'ha de comprovar. Els 250GB per instal·lar jocs tampoc van malament.

Axel

Jajjaa eieiei! Això de que me la regaleu no ho havia pensat! (no és mala idea ;-P), però de fet no ho entenia, pensava que parlaves dels lladres de microsoft que t'ho pinten com si no et costés més del que costa la blanca.

Per cert, el preu oficial son 244€ (perquè aneu estalviant entre tots... jijijiji).

Tens raó, ves a saber lo de silenciosa quan de veritat és. De fet, en principi només es dedueix perquè té un ventilador únic ja que la CPU i la GPU estan integrats a 45nm (menys calor, menys consum energètic...).

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates