14/4/10

Més música online

14/4/10 per Arnau
Una de les últimes revolucions en el món d'Internet ha estat el fenòmen Spotify. Algú va arribar a la conclusió que no tenim cap necessitat de guardar kilos i kilos de música, sinó que n'hi ha prou amb que la tinguem disponible per quan la volguem escoltar. I sembla que la va encertar bastant perquè aquest programet verd s'ha estès com la pòlvora.

Resulta però, que tot i que potser és el sistema que ha arribat més a la gent, no son els únics ni tan sols van ser els primers en oferir aquest servei. Existeixen dues pàgines que també permeten escoltar música en streaming sense ni tan sols instal·lar res en el nostre ordinador i on no cal ni registrar-nos si no volem.


Es tracta de grooveshark.com i deezer.com. Potser el seu catàleg musical no és tan extens com el del nostre amic Spoty però ens pot resultar més còmode si no volem o no podem instal·lar cap programa extra. És possible que hi trobem coses que no té l'Spotify i el millor de tot, estan lliures de publicitat.


Qualsevol cosa que contribueixi a la distribució de la música, a mi em sembla una gran idea.


5 comentaris:

Axel

Perfecte tenir-los per aquí :) És cert que segurament l'Spotify sigui el que més música té. Però hi ha hagut alguna ocasió que alguna cançó no hi era al spotify i si estava al Deezer.

Recordeu que també està la pàgina de GOEAR.com per trobar alguna cançó en particular i si es vol penjar-la al blog, o a on sigui.

Nadia The Witch

Uo!
Doncs si permeten crear llistes de reproducció m'aniràn de conya!

Gràcies per la info!

Arnau

Hombre, la senyora Nadia es digna a donar senyals de vida. Me n'alegro que t'hagi servit la informació.

Axel

Uoh! Qui és la senyoreta Nadia? Feia temps que no veia "noves cares" (niks millor dit) per aquí. Crec que em posaré a plorar de l'emoció! xD

Arnau

Una mala persona que vaig tenir la desgràcia de conèixer a la FIB :P
I que té certa devilitat per la fotografia també
http://www.flickr.com/photos/nadiatwitch/

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates