25/3/10

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

25/3/10 per Axel
Els Guardians de Ga'Hoole és una sèrie de novel•les de fantasia que va néixer l'any 2003 amb el seu primer llibre "La Captura". Tracte d'una família de òlibes que es sent amenaçada per un gran mal. El protagonista, Soren haurà de fer un llarg viatge per trobar una solució i protegir a la seva família.

Com està de moda, i suposant que estan buscant el substitut de l'èxit cinematogràfic pels joves adolescents de Harry Potter, Els Guardians de Ga'Hoole estrenen pel•lícula d'animació 3D aquest Septembre (a Espanya al Desembre).

Si volen treure-li suc a aquesta sèrie de novel•les al món cinematogràfic tindran prou material, ja que l'últim volum (i definitiu) es va publicat a l'Octubre del 2008 sent el quinzè de la sèrie.

La pel•lícula està feta per Animal Logic creadors dels dissenys i efectes especials de moltes pel•lícules com Matrix, 300, Harry Potter i el Calze de Foc i també de la seva primera pel•lícula d'animació Happy Feet. El director de 300 (Zack Snyder) s'ha encarregat també de dirigir aquest film.

Animal Logic deuen tenir alguna fixació amb animar ocells però veient el tràiler es nota que se'ls hi dona realment bé.

Si ho desitgeu podeu veure el trailer a 720p


Júntament amb l'estrena del film també s'estrenerà el vídeojoc.

1 comentaris:

Arnau

Gallina de piel!
Si la història està a l'alçada de l'animació, serà un peliculazo.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates