20/1/11

Els primers videojocs biòtics

20/1/11 per Axel
Investigadors de la Universitat de Stanford, dirigits pel bioenginyer Ingmar Riedel-Kruse han aconseguit desenvolupar uns videojocs en què es combinen tecnologia i biologia.


En aquests jocs, batejats com a "videojocs biòtics", els jugadors han de controlar amb els seus comandaments a paramecis o colònies de cèl·lules per aconseguir que aquests fiquin gols, es mengin boletes (tipus Pac-man) o guanyin carreres, al més pur estil dels videojocs clàssics.

La intenció dels científics és que aquests videojocs biòtics serveixin per donar a conèixer la microbiologia a petits i grans, divertint-se.

Però com han integrat la biotecnologia als videojocs? Simplement, afegint paramecis o cèl·lules a la tecnologia dels videojocs. D'aquesta manera, un bioenginyer de la Universitat de Stanford, als Estats Units, anomenat Ingmar Riedel-Kruse ha creat els primers "videojocs biòtics".

Segons explica la Universitat de Stanford en un comunicat, Riedel-Kruse espera que aquest assoliment suposi avenços per a l'educació, proporcioni recursos de recerca als laboratoris, i elevi el nivell del debat públic sobre temes relacionats amb la biotecnologia.


Si voleu veure més informació de com funciona mireu aquest enllaç.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates