17/3/10

Anima't - Cap 32 - Logorama

17/3/10 per Longinus
Em permeto insertar un episodi en aquesta secció que normalment porta l'Arnau per presentar el curt d'animació que va guanyar l'Oscar en aquesta categoria enguany, dirigit per François Alaux.

Si mereixia o no l'Oscar és un tema que deixo a l'aire. Si no he llegit malament, el curt es va crear fa ja bastants anys. Ha estat ara quan s'han aconseguit els drets i llicències necessaris per la publicació del curt (quan el veïeu ho entendreu...).

Amb tots vosaltres, Logorama:

Logorama from Marc Altshuler - Human Music on Vimeo.


Us recordo que podeu millorar la resolució del video fins a 720p, tot i que deixo els enllaços a ressolució inferior per tal que carregui més ràpid.

P.D: Atenció a l'instant 1:10 de la primera part (precísament el que surt a la imatge de preview del video). Els que em coneixeu sabreu a qué em refereixo ;)

Edició Axel: Els enllaços de youtube han estat retirats per problemes de copyright. Edito l'entrada per posar un enllaç de Vimeo. No està en 720p.

2 comentaris:

Axel

Ostiii m'ha costat trobar la imatge al minut 1:10 a la que et referies. Ja començava a pensar que no et coneixia prou xD. Pena de 720p podria veure's molt millor.

Molt xulu el curt. Mai m'havien bombardejat tant amb publicitat jeje.

Una mica cru l'argument, i no acabo d'entendre que coi passa exactament. Pensava que de la X de xbox sortiria algo especial.

De totes formes la crítica està molt bé. La societat consumista i l'abús de poder per culpa del petroli conseguirá enfonsar-nos a tots en la nostre propia merda. I d'això la resta de l'univers ni se'n donarà compte. Som molt més insignificants del que alguns encara es pensen.

Com no espavilem... El 2012 se acerca! xD

Arnau

Increible la quantitat de logos que arriben a aparèixer. Currada enorme.

Publica un comentari a l'entrada

 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates