31/1/11

Hero of Time

31/1/11 1 per Axel
Vinyetes creades amb el mspaint.
Podeu veure més a: http://g4mues.blogspot.com/

20/1/11

Els primers videojocs biòtics

20/1/11 0 per Axel
Investigadors de la Universitat de Stanford, dirigits pel bioenginyer Ingmar Riedel-Kruse han aconseguit desenvolupar uns videojocs en què es combinen tecnologia i biologia.


En aquests jocs, batejats com a "videojocs biòtics", els jugadors han de controlar amb els seus comandaments a paramecis o colònies de cèl·lules per aconseguir que aquests fiquin gols, es mengin boletes (tipus Pac-man) o guanyin carreres, al més pur estil dels videojocs clàssics.

La intenció dels científics és que aquests videojocs biòtics serveixin per donar a conèixer la microbiologia a petits i grans, divertint-se.

Però com han integrat la biotecnologia als videojocs? Simplement, afegint paramecis o cèl·lules a la tecnologia dels videojocs. D'aquesta manera, un bioenginyer de la Universitat de Stanford, als Estats Units, anomenat Ingmar Riedel-Kruse ha creat els primers "videojocs biòtics".

Segons explica la Universitat de Stanford en un comunicat, Riedel-Kruse espera que aquest assoliment suposi avenços per a l'educació, proporcioni recursos de recerca als laboratoris, i elevi el nivell del debat públic sobre temes relacionats amb la biotecnologia.


Si voleu veure més informació de com funciona mireu aquest enllaç.

17/1/11

Invent per veure 3D sense ulleres??

17/1/11 3 per Axel
Aquest vídeo es pot resumir en 4 paraules: 3D, Friki, grima i por... molta por...

Podria ser un sistema revolucionari per poder gaudir de imatges 3D sense necessitat d'ulleres actives. Com sabeu, les ulleres actives fan opacs els seus vidres per tenir sempre un ull tapat. Així encara que rebem la imatge cada cop en un sol ull, es canvía d'ull tan ràpid que el cervell interpreta els dos punts de vista alhora donant la sensació de 3D real.

Aquest home (el del vídeo) ha inventat un sistema per no necessitar ulleres actives, però el que crec que si necessitarà en pocs dies és quimioteràpia...

Té pinta de ser fake, però i si no ho és??

16/1/11

La maldat del programador

16/1/11 0 per Axel
font: http://elfangor.net/wee/

14/1/11

Zombie X-mas

14/1/11 0 per Axel
Ara ja han passat els nadals i com és normal ens hem afartat amb els menjars familiars. Però n'hi ha un que sempre és el primer: EL SOPAR D'EMPRESA.

El problema és que aquests nadals per alguns ha estat el seu últim sopar...

A la següent web podreu veure un d'aquests vídeos de Youtube interactius on l'objectiu és intentar sortir del edifici de l'empresa ja que tots els vostres companys s'han convertit en Zombis...

Prepareu-vos bé, tanqueu els llums i pugeu el volum de l'ordinador:


Que aprofiti...

http://www.zombiexmas.es/

13/1/11

Curt metratge: 3 Minuts

13/1/11 0 per Axel
3 Minuts és el títol d'aquest curtmetratge i també la seva durada. L'argument? Básic. El tema? Molt "sobat". Però té una realització bastant sorprenent i encara que sembli mentida un gir argumental molt ben trobat.

Molta dosis (sutil?) de frikisme que mereix ser vista per uns frikis com nosaltres :)

Molts detalls han tingut en compte, però n'he trobat un que se'ls hi ha passat per alt. A veure si sabeu quin és i ho discutim als comentaris! Una pista: hauran fet servir pals d'escombra??

3 Minutes from Ross Ching on Vimeo.

3/1/11

WeTransfer, envia arxius de fins a 2Gb

3/1/11 0 per Axel
Seré breu: Si voleu enviar arxius per correu electrònic de fins a 2Gb ho podeu fer gràcies a WeTransfer.

Funciona de la següent manera:

  • Accediu a https://www.wetransfer.com/
  • Ompliu el petit formulari amb les adreces de correu que voleu enviar l'arxiu (20 destinataris máxim)
  • Els destinataris rebran un correu amb un enllaç per descarregar l'arxiu.
  • L'arxiu romandrà dues setmanes al servidor, després caducarà i serà eliminat.
Una manera molt senzilla i elegant d'enviar arxius grans als amics, i amb dues setmanes hi ha suficient.

Vull recalcar el sistema d'ingressos a través de publicitat que té aquesta web. D'una manera molt elegant ens mostra uns fons de pantalla que son en realitat publicitat. A més, he clicat en un parell ja que m'ha atret força la estètica i he anat a parar a pàgines web de dissenyadors d'aquestes que és una delícia navegar per elles.

Per a més informació: http://www.wetransfer.info/


 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates