29/3/10

Un abecedari molt freak!

29/3/10 0 per Axel
Agafem l'abecedari i pensem coses frikis a fer amb cada una de les lletres... Vaja és que no ser com descriure aquest abecedari!

The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

Clica aquí per veure l'abecedari complert [+/-]





    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

    The Alphabet Of Awesomeness (26 pics)

25/3/10

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

25/3/10 1 per Axel
Els Guardians de Ga'Hoole és una sèrie de novel•les de fantasia que va néixer l'any 2003 amb el seu primer llibre "La Captura". Tracte d'una família de òlibes que es sent amenaçada per un gran mal. El protagonista, Soren haurà de fer un llarg viatge per trobar una solució i protegir a la seva família.

Com està de moda, i suposant que estan buscant el substitut de l'èxit cinematogràfic pels joves adolescents de Harry Potter, Els Guardians de Ga'Hoole estrenen pel•lícula d'animació 3D aquest Septembre (a Espanya al Desembre).

Si volen treure-li suc a aquesta sèrie de novel•les al món cinematogràfic tindran prou material, ja que l'últim volum (i definitiu) es va publicat a l'Octubre del 2008 sent el quinzè de la sèrie.

La pel•lícula està feta per Animal Logic creadors dels dissenys i efectes especials de moltes pel•lícules com Matrix, 300, Harry Potter i el Calze de Foc i també de la seva primera pel•lícula d'animació Happy Feet. El director de 300 (Zack Snyder) s'ha encarregat també de dirigir aquest film.

Animal Logic deuen tenir alguna fixació amb animar ocells però veient el tràiler es nota que se'ls hi dona realment bé.

Si ho desitgeu podeu veure el trailer a 720p


Júntament amb l'estrena del film també s'estrenerà el vídeojoc.

17/3/10

Anima't - Cap 32 - Logorama

17/3/10 2 per Longinus
Em permeto insertar un episodi en aquesta secció que normalment porta l'Arnau per presentar el curt d'animació que va guanyar l'Oscar en aquesta categoria enguany, dirigit per François Alaux.

Si mereixia o no l'Oscar és un tema que deixo a l'aire. Si no he llegit malament, el curt es va crear fa ja bastants anys. Ha estat ara quan s'han aconseguit els drets i llicències necessaris per la publicació del curt (quan el veïeu ho entendreu...).

Amb tots vosaltres, Logorama:

Logorama from Marc Altshuler - Human Music on Vimeo.


Us recordo que podeu millorar la resolució del video fins a 720p, tot i que deixo els enllaços a ressolució inferior per tal que carregui més ràpid.

P.D: Atenció a l'instant 1:10 de la primera part (precísament el que surt a la imatge de preview del video). Els que em coneixeu sabreu a qué em refereixo ;)

Edició Axel: Els enllaços de youtube han estat retirats per problemes de copyright. Edito l'entrada per posar un enllaç de Vimeo. No està en 720p.

15/3/10

L'Acuari màgic de Cyril Takayama

15/3/10 0 per Axel
Volia recordar aquest gran truc del mag Cyril Takayama que ens va sorprendre força en el seu moment. Avui però, el comparteixo amb vosaltres amb l'explicació del truc.

Personalment, trobo que no s'hauria d'explicar el funcionament dels trucs de màgia d'aquest calibre, però malauradament no només els mags s'aprofiten de les nostres idees preconcebudes.

Potser el problema està en que de ben petits ens inculquen masses idees que després no ens deixen veure més enllà. De totes formes els truc de màgia sempre ens arranquen un somriure :-)



L'explicació:



També podeu veure una explicació del truc amb una mica més de conya feta pels "The Trick Busters!"



Si després de saber el truc sentiu que us han pres el pèl, mireu-vos aquest enllàç replet de vídeos de trucs de màgia fallits.

12/3/10

Simulador F1 per "estar per casa"

12/3/10 0 per Axel
Encara recordo l'època de la febre "New Park" quan em quedava meravellat amb les màquines recreatives de Fórmula 1 que hi havia. 4 monoplaces posats un al costat de l'altre, amb pantalles que mostraven les cares de velocitat dels jugadors...

Pels qui no se'n recorden, aquí podeu veure un PDF d'una noticia del diari "el mundo deportivo" del dia 30-07-1994 que en parla.

Si éreu uns aficionats a les recreatives de F1, i si encara ho sou i us agradaria disfrutar a casa d'una experiència no semblant si no molt millor... Espereu a que aquest producte del vídeo que us mostro avui surti una mica més econòmic...

15.000$ haureu d'estalviar per poder gaudir d'un aparell de simulació de F1 com aquest. Ara que si voleu, a la seva web oficial es poden fer donacions via PayPal per tal de millorar el "I+D" del producte jeje.

Crec que en el paquet et regalen una bossa de plàstic per si has de pausar de tant en tant la màquina.

Ara que, estic segur que un servidor disfrutaria com mai.



El joc de F1 podria portar un extra de simulació de doma de cavalls o de muntura de torus, oi?

A més, si no voleu sortir lesionats després de jugar amb aquest periféric haureu d'estar ben entrenats...

11/3/10

L'escala de l'univers.

11/3/10 0 per Axel
Imagineu-vos fer un viatge en el món de les distancies i els volums, on poguessis viatjar des del límit de l'univers a una distancia de 93.000 milions d'anys llum fins a la mismíssima espuma quàntica o espaciotemporal on es fan servir les longituds de Plank, límit de qualsevol sensació física.

Com si de la capçalera de la sèrie de Big Bang Theory es tractés, aquest flash ens mostra moltíssimes dades de distancies i grandària de tot l'univers amb el que seria el zoom més gran que pugui existir (per explicar-ho d'alguna manera).

Per fer-nos una idea de la immensitat del nostre univers, a la meitat de la barra de desplaçament del zoom i trobem el glòbul vermell. També podrem trobar altres dades curioses com el cactus més gran del món, el grandària del cuc de terra gegant ( 7 metres!), la bactèria més gran que es coneix (mig mil•límetre!), i moltes dades molt interessants.

Apa, aquí us el deixo:




A la seva web principal podeu trobar altres versions del flash.

9/3/10

There She is!

9/3/10 3 per Axel
Per què la relació entre dues persones diferents no pot ser possible?

Aquesta animació de Sambakza.net ens anima a trencar les barreres de l'amor. Si dues persones s'estimen no importa raça, edat o gènere.

També podríem interpretar que ens anima a pensar en que és certa la frase "quien la sigue la consigue"...

Va, siguem romàntics. Tècnicament aquest flash/anime el trobo genial. Veureu que és tipus videoclip "japo".

Haureu de tenir una mica de paciència per descarregar cada episodi. Es nota que les connexions d'Internet de japó no son tan ràpides com les d'aquí... Teniu la opció de descarregar l'arxiu flash SWF o directament en un executable (EXE).

Si cliqueu la següent imatge s'obrirà un menú amb els episodis d'aquesta mini-serie flash:


8/3/10

Nevada amb Gràcia

8/3/10 7 per Axel
No calen comentaris pel dia d'avui. Només arribar a casa el primer que he fet és fer un parell de fotos des de les finestres de casa meva.

Si en teniu més o en trobeu per Internet de nevades a Gràcia del dia d'avui seria interessant compartir-les.




Dani: Adjunto un parell que he tret aquest mati a casa. Allà dalt ahir a la nit estava impressionant. No vaig voler perdre'm la experiència i arriscant la meva integritat física vaig pujar a casa amb la bici xD




Un vídeo de Gràcia Televisió (GTV):

Little Wheel

7 per Axel
Ajuda al protagonista a despertar la gran ciutat dels robots per aquest magnífic joc flash.

Si a Mogo Mogo us deia que em recordava al Machinarium... Aquest podríem dir que és un germà petit.

Igual que Mogo Mogo, aquest joc ha estat creat per OneClickDog Games amb una exquisidesa de disseny minimalista i una banda sonora jazzera que no està gens malament. Si teniu una estona morta us recomano que el proveu.



5/3/10

Anima't - Cap31 - Tachaaan!

5/3/10 1 per Arnau
Maurice és un home bala malcarat a qui només importa ser l'estrella del circ i no està disposat a que ningú li passi la mà per la cara. Desafortunadament però, es toparà amb l'elefant Fred, a qui no es pot torejar fàcilment.

Un dels curts nominats als Goya de 2010. Divertit, ben animat i amb una fantàstica banda sonora a càrrec de Jazz de Marras. La producció ha corregut a càrrec de La Fiesta Producciones, també responsables de Tadeo Jones.

"Tachaaan!" by Rafael Cano "Rafiki", Carlos del Olmo y Miguel A. Bellot

4/3/10

OK Go - This Too Shall Pass

4/3/10 1 per Axel
OK Go, un grup que, sincerament no coneixia, ha tret un nou single que té dues versions del seu videoclip.

Recordeu de fa uns mesos al blog que varem posar un d'aquells invents "efecto mariposa" enorme? En una de les versions del videoclip crec que s'emporten la palma.

De totes formes, arriba un moment que no se sap si és gaire forçat l'invent, però en principi sembla que no hi ha "tongo".

Apa doncs, aquí us el deixo en HD si voleu:

2/3/10

Paper Warfare

2/3/10 4 per Axel
Normalment no poso dos jocs seguits, però és que aquest l'he trobat bastant interessant.

És el típic arcade de naus mata-mata. Però arriba a ser tant intens que t'acaba picant els ulls de no parpellejar. Us ho diu un viciat acostumat a parpellejar sovint...

Apa doncs,


1/3/10

Mogo Mogo

1/3/10 1 per Axel
En Mogo necessita que l'ajudis a trobar l'invent adecuat en els seus somnis per millorar el nivell de vida del poble!

Aquest joc em recorda al Machinarium, el típic d'anar passant pantalles en busca d'un objectiu. Mogo Mogo és molt més senzill, només cal que trobis el fruit blau.

El comparteixo amb vosaltres perquè té un disseny força exquisit i és totalment gratuït.

Espero que us agradi.


 
◄Diseño hecho por Axel e inspirado en el trabajo de Pocket, BlogBulk Blogger Templates